Η συνταγή του Βοτανικού επιτυχημένη και άκρως εντυπωσιακή.

Βοτανικός

Στον απόλυτο μουσικό χώρο της Ιεράς Οδού το κοινό διασκεδάζει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Γίνεται «ένα» με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες επί σκηνής, εικόνα και πράξη, που καθιστά τις Παρασκευές και τα Σάββατα ως τα μοναδικά πάρτι του φετινού χειμώνα. Την περασμένη Παρασκευή στην μεγάλη πρεμιέρα του κατάμεστου Βοτανικού η διασκέδαση, όπως ήταν φυσικό, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάκης Δημάκης, Αντύπας, Βασίλης Δήμας και Ραλλία Χρηστίδου.

Ο Μάκης Δημάκης έδωσε το έναυσμα για μια ακόμη «καυτή σεζόν» στον Βοτανικό. Οι επιτυχίες του, ο χορός και η μοναδική του ενέργεια επί σκηνής ξεσήκωσαν τον κόσμο από την πρώτη στιγμή και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε!
Θυμίζουμε πως ο Μάκης Δημάκης μας υποδέχεται για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Βοτανικό.

Βοτανικός

Στην επιβλητική σκηνή του Βοτανικού ο Αντύπας μάγεψε. Οι διαχρονικές του αμέτρητες επιτυχίες «γέμισαν» τον χώρο με συναισθήματα, πραγματοποιώντας μια καθηλωτική και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση. Με την μεγάλη καλλιτεχνική του εμπειρία ο Αντύπας κράτησε τον κόσμο στον «αέρα» σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος του.

Ο Βασίλης Δήμας σε κάθε του εμφάνιση αποδεικνύει το γιατί είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές -και όχι μόνο- της γενιάς του. Με τις επιτυχίες του και το πρόγραμμα που απογειώνει ο Βασίλης Δήμας δίνει τον δικό του ξεχωριστό τόνο στο πιο εκρηκτικό σχήμα του φετινού χειμώνα.

Βοτανικός

Η γυναικεία υπόθεση στον Βοτανικό ακούει στο όνομα Ραλλία Χρηστίδου. Μια μουσική προσωπικότητα με μεγάλη φωνή και εμπειρία πάνω στην σκηνή. Μάλιστα, σε ένα από τα πρόγραμμα της η Ραλλία παίρνει το μικρόφωνο της και κατεβαίνει στον κόσμο με τον οποίο γίνεται «ένα» πραγματοποιώντας ένα μουσικό διαδραστικό «παιχνίδι» που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα επάξια πλαισιώνουν οι καλλιτέχνες: Ιουλία Καλλιμάνη, Μαρία Κίου, Χριστίνα Ζιωγα και ο Barrice.

Σχόλια