Πίτσα Παπαδοπούλου - Δημήτρης Μπάσης - Βασίλης ΣκουλάςΗ Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Βασίλης Σκουλάς  μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένους και νοσταλγικούς προορισμούς, ερμηνεύοντας επιτυχίες από τις προσωπικές τους δουλειές, καθώς και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τα βράδια του Σαββάτου μας αλλά και τα Κυριακάτικα μεσημέρια μας στο Tas Stage.

H Πίτσα Παπαδοπούλου, η μεγαλύτερη αυθεντική φωνή του λαϊκού τραγουδιού σύμφωνα με το Στέλιο Καζαντζίδη, ξεχωρίζει για το πάθος της, που είναι κυρίαρχο βίωμα της ψυχής της. Μακριά από την προβολή και την υπερβολή, στέκεται να μας θυμίζει με τη μοναδική της φωνή το θείο δώρο της λαϊκής τέχνης του τραγουδιού.

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

Ο Βασίλης Σκουλάς, ένας από τους πιο καταξιωμένους ερμηνευτές και γνήσιος εκφραστής του Κρητικού τραγουδιού, από τα 16 του κιόλας χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί ανάμεσα στους πρώτους λυράρηδες και τραγουδιστές της Κρήτης. Έχοντας στο ενεργητικό του μία μεγάλη σειρά από επιτυχημένες καλλιτεχνικές εμφανίσεις σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Γερμανία, παίρνει και πάλι τη λύρα του και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με κρητικούς ρυθμούς.

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα κάθε Σάββατο αλλά και Κυριακή μεσημέρι με φαγητό και απεριόριστο κρασί.

Παίζουν:
Παπαχριστούδης Γιώργος: πιάνο
Ντούτσουλης Μίμης: μπάσο
Συντρίδης Γρηγόρης: τύμπανα
Τράπαλης Ανδρέας: Βιολί
Σινάνης Γιάννης: Μπουζουκι
Σούκουλης Γιώργος: Μπουζουκι
Καλλέργης Κώστας: Λαούτο
Παπαζαχαριακης Γιάννης: κιθάρες-ενορχήστρωση

Tas Stage

Βουταδών 6, Γκάζι

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2103411306

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Σάββατο στις 23:00 & Κυριακή μεσημέρι στις 14:00

Σχόλια