“Είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη” είπε ο Σάκης Τανιμανίδης σε νεαρή διαγωνιζόμενη στο χθεσινό επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Τι τον έκανε αναφερθεί στον γνωστό τραγουδιστή;

Ο λόγος για την 16χρονη Κασσάνδρα Μπραούσι που κατάγεται από την Σητεία της Κρήτης. Η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες το βράδυ ερμηνεύοντας ένα αγαπημένο της τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα τραγούδησε ένα δικό της κομμάτι το οποίο αφιέρωσε στον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος αποτελεί και την πηγή έμπνευση της, χαρίζοντας έτσι πολλά δάκρυα συγκίνησης στο κοινό και στην κριτική επιτροπή.

Πρώτος από όλους ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε τον λόγο δηλώνοντας:

“Είναι πολύ ωραίο το τραγούδι που μας τραγούδησες. Έχεις μια πολύ ιδιαίτερη χροιά στην φωνή σου. Εγώ όταν σε άκουγα κι όταν σε έβλεπα είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη. Όχι μόνο οι στίχοι του τραγουδιού σου έχουν αυτό τον πόνο που είχαν και τα τραγούδια του Παντελίδη. Όχι μόνο η χροιά της φωνής σου, στην γυναικεία της έκδοση φυσικά και στα 16 σου χρόνια, μου θύμισε τη χροιά του Παντελίδη και τα τραβήγματα αυτά που έκανε ο Παντελής. Και η κίνηση σου, που κουνούσες το κεφάλι σου, η ίδια ήταν σαν να έβλεπα τον Παντελή Παντελίδη στο youtube. Είναι απίστευτο πλέον ότι το internet και του youtube σου δίνουν την δυνατότητα να καταφέρεις τα πάντα από μόνη σου. Μπράβο σου”.

Στην συνέχεια ο Σάκης ζήτησε από την νεαρή διαγωνιζόμενη να τραγουδήσει ένα κομμάτι του Παντελή Παντελίδη και εκείνη επέλεξε να ερμηνεύσει το “Τα σχοινιά σου”.Η Κασσάνδρα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του γνωστού talent show αφού συγκέντρωσε τρεις θετικούς ψήφους και από τους τρεις κριτές.

“Είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη”- Συγκινήθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης

Σχόλια