Μαρία Αλεξάνδρου | Μακριά από την Ελλάδα βρίσκεται τον τελευταίο μήνα η Μαρία Αλεξάνδρου, και όπως φαίνεται να αργήσει πολύ να επιστρέψει. Η Μαρία Αλεξάνδρου, έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της, έχει βάλει νέους καλλιτεχνικούς στόχους, έχοντας στραφεί στην αγάπη της για το τραγούδι και τα shows, και μας αρέσει πολύ.

Μαρία Αλεξάνδρου

Το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια, που φέρει παράλληλα τον τίτλο του sex symbol, κυκλοφορώντας πρόσφατα το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μπες στον ρυθμό», είπε το «ναι» σε ένα live tour στο εξωτερικό. Στα live shows που δίνει, επικρατεί ντελίριο.
Πρώτος σταθμός το Ντουμπάι, στη συνέχεια η Μόσχα, έρχεται και η Αμερική, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου για τις 7 και 8 Δεκεμβρίου, ετοιμάζει δύο μοναδικά show, σε ένα από τα must club της Μελβούρνης, το «Room».
Δηλώνοντας ξετρελαμένη με τις μοναδικές στιγμές που βιώνει στο εξωτερικό, φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, για να ξεναγηθεί σε όμορφα μέρη,  και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της στο Facebook, σαρώνουν σε likes.

Μαρία Αλεξάνδρου | Κάνει διεθνή καριέρα ως τραγουδίστρια!

Σχόλια