Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ Σάκης Ρουβάς – Ο γνωστός τραγουδιστής πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στην νέα καμπάνια του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων “Η Αγία Σοφία” και “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Τι δήλωσε για την συνεργασία τους;

Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ Σάκης Ρουβάς

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό People, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα για το τι ήταν αυτό που τον έπεισε να πει το “ναι” σε αυτή την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ.

“Κοίταξε, πρώτα απ’ όλα ο στόχος της Ομάδας Προσφοράς είναι τα παιδιά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια έχει στην κυριολεξία υιοθετήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας. Η εταιρεία έχει ανακαινίσει το 50% και προχωρά με τον ίδιο ενθουσιασμό και δυναμική το πολύ σπουδαίο αυτό έργο. Όπως καταλαβαίνεις, έχει ιδιαίτερη αξία όχι μόνο γιατί αναβαθμίζονται οι υποδομές και οι εγκαταστάσεις των δύο νοσοκομείων, αλλά και γιατί δημιουργείται ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Όλες οι πρόσφατες έρευνες υπογραμμίζουν πόσο σημαντική είναι η θετική διάθεση στο κομμάτι της αποθεραπείας, περιλαμβανόμενων και των πολύ σοβαρών ασθενειών. Ακόμα κι αν είσαι σωματικά ταλαιπωρημένος από μια αρρώστια, ένα ωραίο περιβάλλον αναπτερώνει την ψυχολογία σου”

Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ Σάκης Ρουβάς: Πως μπορείς να προσφέρεις και εσύ;

Την απάντηση στο ερώτημα δίνει ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς στην τελευταία του συνέντευξη:

“Αυτό είναι κάτι εύκολο και χωρίς έξοδα αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή της Ομάδας Προσφοράς του ΟΠΑΠ. Είναι παιχνίδια που μπορεί να τα παίξει ο καθένας μας κι έχουν πολλή πλάκα. Παίζοντας στην Ομάδα Προσφοράς, δεν έχεις μόνο την ικανοποίηση του παιχνιδιού, αλλά, γνωρίζοντας τον καλό σκοπό, έχεις τη αίσθηση ότι επιτελείς κι ένα έργο, βοηθάς κι εσύ σε κάτι σημαντικό. Άρα το κάνεις με πολύ μεγαλύτερη χαρά και απενοχοποιείσαι που παίρνεις χρόνο από άλλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας για να παίξεις ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Οι πόντοι που συγκεντρώνεις αντιστοιχούν σε ένα εικονικό ποσό, το οποίο μετατρέπεται από τον ΟΠΑΠ σε χρήματα για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως από το σύνολο των δράσεων πέρσι συγκεντρώθηκαν πάνω από 3.500.000 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη δική του ομάδα για να παίξει ή να μπει στην ομάδα κάποιου άλλου, αλλά για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα.

Τέλος ο  Σάκης Ρουβάς ανέφερε γελώντας πως ο ίδιος έχει τερματίσει όλες τις πίστες των παιχνιδιών με αποτέλεσμα τα παιδιά του να μην προλάβουν να παίξουν στην εφαρμογή.

Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ Σάκης Ρουβάς

Σχόλια