Το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για όλα.

Ανανεωμένη και χαλαρή εμφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου χθες το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου έκανε μια μικρή εξομολόγηση και μίλησε για την ζωή της σήμερα.
Αφού αποκάλυψε την ηλικία της χωρίς κανένα ενδοιασμό η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για την φάση που διανύει αυτό το διάστημα και το ότι έχει επιλέξει να είναι μόνη της χωρίς κάποια σχέση στη ζωή της αφού έχει θέσει ως προτεραιότητα την δουλειά και την οικογένεια της.

Άντζελα Δημητρίου

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από την γνωστή παρουσιάστρια ποια ήταν η πιο σπουδαία στιγμή στην καριέρα της και η Άντζελα Δημητρίου απάντησε χαρακτηριστικά “Δύσκολη ερώτηση… Τότε που ερχόμουν στον Παπαδάκη, ανέβαινα επάνω (στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1) και μετά κατέβαινα σε σένα (στον Πρωινό Καφέ) τι ήταν; Τότε, το 1997 λοιπόν! Οι “Μαργαρίτες“. Με τον Φοίβο για μένα ήταν, είναι και θα είναι ένας και μοναδικός. Δεν έχει σημασία που δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί μέχρι σήμερα. Μπορεί να γίνει και κάτι ακόμη στο μέλλον, δεν το ξέρω αυτό».

Άντζελα Δημητρίου

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλες τις μεγάλες συνεργασίες της και για το ότι της έχουν γράψει τραγούδια οι μεγαλύτεροι συνθέτες και στιχουργοί από τον Γιώργο Θεοφάνους μέχρι τον Χρήστο Νικολόπουλο και όπως είπε και η ίδια “Είμαι πολύ προικισμένη, δεν ζηλεύω! Χαίρομαι με την επιτυχία του άλλου και όταν ακούω μια καλή φωνή το λέω!

Άντζελα Δημητρίου – δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

Σχόλια