Εύη Καραγιάννη απόπειρα αυτοκτονίας: Τι έκανε την γνωστή ηθοποιό να φτάσει στα όρια της και να θελήσει να βάλει τέλος στην ζωή της; Πως αντιμετωπίζει σήμερα αυτό το γεγονός;

Εύη Καραγιάννη απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκάρει η Εύη Καραγιάννη με τις τελευταίες της δηλώσεις, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού του Ant1. Με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση Fragile, που πρόκειται για μια αναπαράσταση των βιωμάτων της, μίλησε για τις τραυματικές της εμπειρίες.

-Τι σε κάνει να κλαις;

“Θα με κάνει να κλάψω το ότι μπορεί να πονάω πολύ. Να πονάω δηλαδή από κάποια είδηση ή από κάποιον άντρα”

Στην συνέχεια αποκάλυψε στην ρεπόρτερ του Πρωινού πως πριν πολλά χρονιά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες της:

“Ο πρώτος μου εφηβικός έρωτας που κράτησε χρόνια και πήγαμε μαζί στην Ιταλία ήταν πάρα πολύ γλυκός. Ακόμη και τώρα, όταν θέλω να ξεκουράσω την ψυχή μου, αυτό το αγόρι σκέφτομαι. Όταν άρχισε να καταλαβαίνει ότι εγώ γίνομαι γυναίκα, αυτός ο αθώος έρωτας μετατρεπόταν σε ένα ακραίο πάθος, ζήλεια και φόβο. Το αποτέλεσμα ήταν λοιπόν να έχω πολλές πιέσεις. Σε μια έντονη πίεση έκανα μία απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό ήταν πολύ δυνατό, το σημείο της ζωής, και μάλιστα το αναφέρω μέσα στο έργο γιατί το σημάδι είναι ακόμα εδώ στο χέρι μου. Είχα κόψει τις φλέβες μου. Ήμουν μικρή, πάρα πολύ μικρή, όταν έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, όταν είχα τελειώσει το σχολείο”

Η Εύη Καραγιάννη κάνοντας κατάθεση ψυχής στην συνέντευξη αυτή δεν δίστασε να μιλήσει και για την έκτρωση που έκανε μερικά χρόνια αργότερα:

“Η επόμενη σχέση μου με τον πολιτικό μηχανικό ήταν ότι ήθελε να παντρευτούμε και να σταματήσω την δουλειά μου. Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το δεχτώ με τίποτα. Ήθελε γάμο αλλά όχι παιδί. Εγώ όμως έμεινα έγκυος αλλά αυτός δεν το δέχτηκε. Έτσι αποφάσισα να πάω με μια φίλη μου στον γιατρό και να κάνω έκτρωση

Ποια είναι η Εύη Καραγιάννη;

Η Εύη Καραγιάννη είναι γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά. Μερικά από τα δείγματα της δουλειάς της είναι η συμμετοχή της στις παραστάσεις Οι κούκλες μου, οι φιόγκοι μου, τα τακούνια μου (2017), FRAGILE (2018).  Το FRAGILE είναι ένα ταξίδι στην προσωπική της ιστορία που αφορά όμως ταυτόχρονα την ιστορία κάθε γυναίκας. Την σύνθεση κειμένου έχει αναλάβει η Δόμνα Ζαφειροπούλου και την σκηνοθεσία Δημήτρης Αδάμης. Σημειώνεται πως οι παραστάσεις έχουν ξεκινήσει από τις 20 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ελπίδας και πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 20:00.

Εύη Καραγιάννη απόπειρα αυτοκτονίας

Εύη Καραγιάννη απόπειρα αυτοκτονίας: Σοκάρει η γνωστή ηθοποιός

Σχόλια