Γαρμπή και Καλλή συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο ΦΩΣ.

Γαρμπή και Καλλή - ΦΩΣ

Το πιο Hot party της Αθήνας και η πιο πολυζυτημένη συνύπαρξη είναι στο ΦΩΣ με την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή να ενώνουν την ενέργεια τους για ουσιατική διασκέδαση.

Ένα προσεγμένο ρεπερτόριο που έχει διαμορφωθεί στη λεπτομέρεια με μόνο στόχο το κέφι , με Classic ‘90s επιτυχίες, λαικά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Γοητευτική , με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκόγραφίας το ΦΩΣ, αλλά και προσωπικές της επιλογές απο τραγούδια αναλοίωτα στο χρόνο έχοντας πάντα το δικό της touch.

Από τις πιο αξιόλογες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς η Στέλλα Καλλή, αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα ερμηνεύοντας εκτός από τα δικά της τραγούδια και πολλές all time classic επιτυχίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο …

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου φροντίζουν με τις επιλογές τους να δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.

Μεταξύ των φίλων που επέλεξαν το ΦΩΣ για την διασκέδαση τους αυτή την εβδομάδα ήταν ο Κωσταντίνος Χριστοφόρου που ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε δύο μουσικά στιγμιότυπα με την Καίτη, τραγουδώντας τις γνωστές επιτυχίες της, την «Πατρίδα μου» και «Του Φεγγαριού αναπνοές».


Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 19.00.

Γαρμπή και Καλλή στο ΦΩΣ

Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%A9%CE%A3-845596085485536/?ref=hl

 

Σχόλια