Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο ΦΩΣ.

Καλλή-Γαρμπή-Φως

Η διασκέδαση ανάβει «ΦΩΣ» και κάθε εβδομάδα η παρέα μεγαλώνει,ενώνοντας την ενέργειά τους θαμώνες και επώνυμοι φίλοι με την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή στο ΦΩΣ.

Ένα από τα καλύτερα γυναικεία μουσικά προγράμματα για φέτος, που έχουμε αγαπήσει.

Ένα μουσικό rollercoaster που κλιμακώνει τη διασκέδαση με Classic ‘90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Η must γυναικεία παρέα που έκανε στέκι το ΦΩΣ, η Καίτη Γαρμπή και η  Στέλλα Καλλή,  παρέσυραν σε ένα εκρηκτικό πάρτυ το κοινό που τις επέλεξε για την διασκέδαση του και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η επιλογή για την απόλυτη διασκέδαση φέτος, Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή με μια αγκαλιά τραγούδια επιτυχίες, έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα που δένει τις υπέροχες φωνές τους, με βασικό πυρήνα τα 90’ς και με εκρηκτική διάθεση ξεσηκώνουν. Ένα προσεγμένο ρεπερτόριο που έδεσε την ενέργεια τους και αγαπήθηκε από το κοινό.

Η Καίτη Γαρμπή, γοητευτική , με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκογραφίας το ΦΩΣ.

Το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα αφήνει και η Στέλλα Καλλή, μία από τις πιο αξιόλογες λαϊκές  φωνές της νέας γενιάς, ερμηνεύοντας πέρα από τα δικά της τραγούδια και πολλά all time classic που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο …

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA  και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου δημιουργούν ένα ζεστό,ποιοτικό κλίμα στο ΦΩΣ.

Την προτίμηση τους έδειξαν για την διασκέδαση τους, ο Κωσταντίνος Καζάκος με τη σύζυγο του Ιωάννα Μαρτζούκου, ο Άγγελος Διονυσίου,  η Ραλλία Χρηστίδου  και η Νίνα Λοτσάρη που ανέβηκαν και τραγούδησαν  ο καθένας  αγαπημένες επιτυχίες. Ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Σηφάκης με τη σύντροφό του, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Νίκο Κοκλόνη, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Χάρης Σιανίδης και ο γνωστός  φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 19.00 στο «ΦΩΣ»!

 

Σχόλια