Γαρμπή και Καλλή συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο ΦΩΣ.

Γαρμπή και Καλλή με Τσαλίκη

Η must γυναικεία παρέα που έκανε στέκι το ΦΩΣ, η Καίτη Γαρμπή και η  Στέλλα Καλλή,  παρέσυραν σε ένα εκρηκτικό πάρτυ το κοινό που τις επέλεξε για την διασκέδαση του και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η επιλογή για την απόλυτη διασκέδαση φέτος, Γαρμπή και Καλλή με μια αγκαλιά τραγούδια επιτυχίες, έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα που δένει τις υπέροχες φωνές τους, με βασικό πυρήνα τα 90’ς και με εκρηκτική διάθεση ξεσηκώνουν. Ένα προσεγμένο ρεπερτόριο που έδεσε την ενέργεια τους και αγαπήθηκε απο το κοινό.

Η Καίτη Γαρμπή, γοητευτική με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκόγραφίας το ΦΩΣ .

Η Στέλλα Καλλή, η  καθηλωτική λαϊκή φωνή της νέας γενιάς αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα. Ένα μουσικό rollercoaster  που κλιμακώνει τη διασκέδαση με Classic 90’s επιτυχίες, λαικά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Ιδιαίτερη στιγμή η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA  και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου, φροντίζουν με τις επιλογές τους να δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.

Μεταξύ των φίλων που επέλεξαν το ΦΩΣ για την διασκέδαση τους, ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγο του, Δώρα, που ανέβηκε στη σκηνή με την Καίτη και τη Στέλλα και τραγούδησε μερικές απο τις επιτυχίες του και όλοι μαζί έγιναν ένα, χορεύοντας αγκαλιασμένοι.

Η Έλενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Λάμψη, Δημήτρης Σαράντος κ.α.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 19.00!

 

Γαρμπή και Καλλή στο ΦΩΣ

Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Σχόλια