"Και βάζω ένα Πάριο" - Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου
Η τελευταία κυκλοφορία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου “Και βάζω ένα Πάριο” έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα “Freddo” για το πώς εμπνεύστηκε το νέο του κομμάτι, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο.

“Μέσα στο αμάξι χαλαρώνω και μ’ αρέσει να ακούω τραγούδια και μουσικές που αγαπάω. Πολλές φορές ακούω τραγούδια του Γιάννη Πάριου. Κάποια στίγμα μου βγαίνει η μελωδία και η ατάκα «και βάζω έναν Πάριο στο αυτοκίνητο τέρμα» και λέω «όπα, κάτι έχουμε εδώ»! Το ετοίμασα αμέσως και πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Πάριο λέγοντας του ότι θέλω να τον δω. Έχουμε έτσι κι αλλιώς πολύ καλή σχέση, έχουμε δουλέψει παλιά, του έγραψα και ένα τραγούδι, το «Αγάπη μου», το 2003, και γενικά τον αγαπάω πάρα πολύ. Πήγα, τον είδα, του έβαλα το τραγούδι, ευθύς χαμογέλασε, μου έσφιξε το χέρι και του ζήτησα εκείνη τη στιγμή να το πει μαζί μου, γιατί έγραψα και δικό του μέρος στο τραγούδι. Μου είπε αμέσως «ναι», δύο μήνες μετά έγραψε τη φωνή -μέσα σε τρία λεπτά, παρακαλώ- και το αποτέλεσμα μετά το ξέρετε όλοι, στα ηχεία του αυτοκινήτου σας, του ραδιοφώνου σας, στο στερεοφωνικό σας ή στο κινητό σας τηλέφωνο πια…” δήλωσε ο ίδιος.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δύο κουβέντες του μεγάλου ερωτικού τραγουδιστή που τον έχουν αγγίξει:
“Δυο κουβέντες του θυμάμαι τώρα. Η πρώτη είναι ότι «τραγουδάμε με την ψυχή και όχι με τη φωνή», και αυτό το είπε και στην Πέγκυ Ζήνα -θυμάμαι, το έχουμε συζητήσει- όταν κάποτε του παραπονιόμασταν ότι δεν ήταν καλά ο λαιμός μας μια συγκεκριμένη νύχτα που είχαμε να τραγουδήσουμε. Η δεύτερη είναι μια φράση που με ενέπνευσε να γράψω και τραγούδι πριν από κάποια χρόνια, τη βρίσκω συγκλονιστική και λέει: «Ο πιο μεγάλος έρωτας είναι αυτός που δεν αντέχεις».”

 

Σχόλια