Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα να γίνουν μια μεγάλη παρέα έγιναν οι θαμώνες και οι επώνυμοι φίλοι στο ΦΩΣ και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στέλλα Καλλή - ΦΩΣ

Η καλύτερη γυναικεία συνύπαρξη του χειμώνα η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή πιστές στο concept τους και στα τραγούδια επιτυχίες έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα με βασικό πυρήνα τα 90ς και με εκρηκτική διάθεση ξεσηκώνουν κάθε φορά το κοινό που τις επιλέγει για την διασκέδαση τους.

Ένα προσεγμένο ρεπερτόριο που έδεσε τις φωνές τους και την ενέργεια τους και αγαπήθηκε από το κοινό.

Έμπειρη, γοητευτική με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκογραφίας το ΦΩΣ . Η Στέλλα Καλλή, η καθηλωτική λαϊκή φωνή της νέας γενιάς αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα. Ένα μουσικό rollercoaster που κλιμακώνει τη διασκέδαση με Classic 90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν ,και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Το νούμερο 1 Talk of the town γυναικείο σχήμα του χειμώνα η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή πιστές σε τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες και με εκρηκτική ενέργεια ξεσηκώνουν κάθε φορά το κοινό που τις επιλέγει για την διασκέδαση τους.

Ιδιαίτερη στιγμή η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου οι οποίες φροντίζουν με τις επιλογές τους να δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.

Μεταξύ των φίλων που επέλεξαν το ΦΩΣ για την διασκέδαση τους, ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης με την παρέα του, που απόλαυσε το πρόγραμμα, χόρεψε και χάρισε ένα μουσικό στιγμιότυπο με την Καίτη και καταχειροκροτήθηκε.

Ο Λάκης Γαβαλάς, η Νίνα Λοτσάρη, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Χριστίνα Κοντοβά, η Σόφη Πασχάλη, η Νικολέτα Ράλλη, η Ελένη Καρποντίνη, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η δημοσιογραφική ομάδα του Πρωινού ΑΝΤΊ κ.α.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 19.00.

Σχόλια