Ευανθία Ρεμπούτσικα-Έλλη Πασπαλά

Στην σκηνή του Gazarte θα δούμε την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 21:30.

Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο Gazarte μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα στροβιλίσουν τις νύχτες μας. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση. Σαν τις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες   όπως ο «Νοτιάς», «Nadide Hayiat», “Iftarlik Gazoz” και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό».

Η  Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της.  Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Η Eυανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά μας καλούν σε έναν  μαγικό  χορό πλημμυρισμένο  από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ & ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ
Main Stage
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Τιμή εισιτηρίου:
Προπώληση: A ζώνη: 30€ | Β ζώνη: 22€ | Όρθιοι: €10
Ταμείο: A ζώνη: 33€ | Β ζώνη: 25€  | Όρθιοι: €13
Ώρα έναρξης: 21:30

 

Σχόλια