Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ
Η μοναδική συναυλία στον αρχαίο ναό της Αίγινας
θα μεταδοθεί από την αμερικανική τηλεόραση

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ

Γιώργος Περρής Αφαία

Πιστός στην πεποίθησή του ότι το κλασικό πάντα συνδυάζεται με το σύγχρονο, ο Γιώργος Περρής πραγματοποίησε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία στον αρχαίο ναό της Αφαίας στην Αίγινα, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Πρόκειται για μία ξεχωριστή στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας που δίνεται η άδεια για την υλοποίηση συναυλίας στον αρχαίο ναό της Αφαίας.

Ναός Αφαίας
Ο διεθνής Έλληνας τραγουδιστής παρουσίασε τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο “Σταθερά Στα Όνειρα” σε μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, καθώς και από τον επερχόμενο διεθνή του δίσκο που θα κυκλοφορήσει το 2021. Στη συναυλία αυτή συμπεριλήφθηκαν και ξενόγλωσσα τραγούδια από το κλασικό ρεπερτόριο που αγαπά, συνδυάζοντας με αρμονικό τρόπο το χτες με το σήμερα.

Συναυλία Γιώργος Περρής Ναός Αφαίας
Ο δωρικός ναός της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα, ένα στολίδι του αρχαίου κόσμου το οποίο είχε προηγηθεί του Παρθενώνα, αποτέλεσε ένα σκηνικό απερίγραπτης ομορφιάς για την ξεχωριστή αυτή συναυλία που θα κυκλοφορήσει με τίτλο “A sunset in Greece”. Η ομορφιά, η καθαρότητα και η ενέργεια του μαγικού αυτού σημείου σε συνδυασμό με τη μουσική έκοβαν την ανάσα την ώρα της δύσης του ήλιου στον Σαρωνικό.

Γιώργος Περρής Αφαία sunset in Greece
Η μεγάλη αυτή παραγωγή διεθνών προδιαγραφών που οραματίστηκε ο διεθνής Έλληνας καλλιτέχνης, θα προβληθεί το 2021 στην Αμερική και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, ενώ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ.
Συνοδοιπόροι του Γιώργου Περρή σε αυτό το τολμηρό εγχείρημα ήταν ο Μάριος Φραγκούλης με τον οποίο ερμήνευσαν δυο crossover τραγούδια, καθώς και η Ευανθία Ρεμπούτσικα που συνόδευσε τις μελωδίες της.
Παρούσα σε αυτή την παραγωγή η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία επιμελείται τα κείμενα που διανθίζουν το τηλεοπτικό αφιέρωμα.

Γιώργος Περρής Ναός Αφαίας
Ήταν μία αξέχαστη μουσική εμπειρία, μοναδική στο είδος της και μία συναυλία από αυτές που στέλνουν το σήμα τους πλατιά στον κόσμο και διαφημίζουν την Ελλάδα ως απόλυτο μυθικό προορισμό στον πλανήτη.
Η μαγνητοσκοπημένη αυτή συναυλία που πραγματοποιήθηκε ένα γλυκό φθινοπωρινό βράδυ καθώς τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος έβαφαν τον ουρανό, ήταν μία κορυφαία στιγμή της σταθερής πορείας του Γιώργου Περρή στα όνειρά του.

Σχόλια