Μάγεψαν στο Βεάκειο οι
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ
ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ

την Παρασκευή 17 Ιουλίου
Ταξίδεψαν “ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ” με πλοίο το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά που έκανε τη σκηνή του κατάστρωμα για να απλωθούν σαν καλοκαιρινά σεντόνια οι μουσικές της Ευανθίας, να ακουστούν τα λόγια της Λίνας και με πυξίδα τη φωνή του Γιώργου να αποπλεύσουν για άλλη γη κι άλλα μέρη.

reboutsika perris beakio

Το κοινό έδωσε δυναμικά το παρών σε αυτό το μουδιασμένο συναυλιακό τοπίο που ψάχνει και βρίσκει τα πατήματά του σιγά σιγά. Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα μετέφερε κι αυτή τη φορά όλη τη θετική της ενέργεια, δυναμικά φορτισμένη από τους στίχους της Λίνας, στίχους για όσα ζήσαμε και όσα ζούμε που μόνο ο Γιώργος ξέρει να τα ζωντανεύει με αυτό το μοναδικό πάντρεμα της χαράς και της λύπης που τον χαρακτηρίζει όταν εκείνος το διαλέγει.

reboutsika - nikolakopoulou - perris

Αξέχαστη στιγμή αυτής της συγκινητικής βραδιάς ήταν η Ευανθία έπαιξε την προσευχή και γονάτισε για την Κωνσταντινούπολη, με το κοινό να παρακολουθεί συγκλονισμένο. Στις δύσκολες εποχές είναι που πρέπει να πάμε Σταθερά στα όνειρα και στο Βεάκειο Θέατρο το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου ο κόσμος καταχειροκρότησε και σιγοτραγούδησε μαζί με τους συντελεστές γι αυτή ακριβώς του την ελπίδα και την πεποίθηση.

reboutsika perris sunaulia beakio

Μαζί τους επί σκηνής οι υπέροχοι μουσικοί της Ευανθίας Ρεμπούτσικα
Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο
Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Βαγγέλης Καρίπης – κρουστά

“Σταθερά στα όνειρα” το νέο άλμπουμ του Γιώργου Περρή
Μουσική : Ευανθία Ρεμπούτσικα
Στίχοι : Λίνα Νικολακοπούλου , Άρης Δαβαράκης

giorgos perris stathera sta oneira

ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : PURE PUBLIC RELATIONS | PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP

Σχόλια