Νοτιάς παρουσίαση δίσκου
Την κυκλοφορία του νέου της δίσκου “Νοτιάς” που αποτελεί και το soundtrack της ομώνυμης νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη, γιόρτασε η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Cafe του Ιανού την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Εκεί ήταν ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ανατολή Μαργιόλα, η οποίοι ερμήνευσαν δύο τραγούδια του δίσκου –“Μην ξαναγυρνάς” και “Νοτιάς”-, αλλά και ο Τάσος Μπουλμέτης, ο οποίος υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών.

Ο “Νοτιάς” περιέχει 14 ορχηστρικά θέµατα που εναλλάσσονται σε είδος, ρυθµό, προέλευση και δένουν µοναδικά. Από το αργεντίνικο tango “La Boca” που ανοίγει την ταινία, στο χασάπικο “Στις Γειτονιές” και από εκεί στο “Ρέκβιεµ της Μεταπολίτευσης” και στα ερωτικά θέµατα. Το soundtrack ολοκληρώνουν δύο τραγούδια, σε ρυθµό χασάπικο και σε στίχους του Τάσου Μπουλµέτη, το “Μην Ξαναγυρνάς” µε την Ανατολή Μαργιόλα και το “Νοτιάς” µε τη µοναδική ερµηνεία του Γιώργου Μαργαρίτη.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση δίσκου.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:
Νοτιάς παρουσίαση δίσκου Νοτιάς παρουσίαση δίσκου Νοτιάς παρουσίαση δίσκου Νοτιάς παρουσίαση δίσκουΝοτιάς παρουσίαση δίσκουΝοτιάς παρουσίαση δίσκουΝοτιάς παρουσίαση δίσκου

Σχόλια