Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι του Star Academy. Το τελευταίο Live αφήνει πίσω του μια αποχώρηση, αυτή της Σκεύης, τρεις προτεινόμενους και μια διαμάχη που συνεχίζεται.

Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι του Star Academy

Το 3ο Live του Star Academy είναι πλέον παρελθόν. Το θέματα του ήταν τα ντουέτα και οι σπουδαστές της Ακαδημίας χωρίστηκαν σε ζευγάρια και ένωσαν τις φωνές τους…

Οι τρεις υποψήφιοι είναι οι Γιάννης Μιχελής, Σταύρος Γιάννου (για δεύτερη, διαδοχική φορά) και η Ειρήνη Ασιαλέμ.

Η Ειρήνη Ασιαλέμ και Ηρόδοτος Αχχιλέως τραγούδησαν το ”Μέρες που δεν σου πα σ’αγαπώ” στο 3ο Live του Star Academy. Ο Σταύρος Γιάννου ως υποψήφιος είχε τραγουδήσει το Popular, ενώ ο Γιάννης Μιχελής είχε πει, μαζί με τη Φαίη Μπαζιώτη, το ”Δεν θέλω τέτοιους φίλους”.

Πέτρος Κωστόπουλος και Νίκος Καρβέλας είχαν μια στιγμή έντασης, καθώς ”κοντραρίστηκαν” την ώρα του τρίτου Live, στο πλατό του Star Academy…  Αιτία ήταν η πρώτη λεκτική ”διαμάχη” που είχε ο γνωστός συνθέτης με έναν σπουδαστή της Ακαδημίας, τον Στέλιο Καλλίτση, με αφορμή μια ερώτηση που είχε κάνει ο Καρβέλας προς αυτόν στο προηγούμενού Live.

Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι του Star Academy

Επίσης συνεχίστηκε η κουβέντα για την αντιπαράθεση του Στέλιου με τον Καρβέλα.

Υπενθυμίζεται ότι Καρβέλας είχε ρωτήσει τον παίκτη αν αφιερώνει το κομμάτι του σε άνδρα ή γυναικά. Την επόμενη μέρα του Live ο διαγωνιζόμενος είχε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση και ομιλία με τη διευθύντρια της σχολής, Κατερίνα Γκαγκάκη, όπου της εξέφρασε το παράπονό του.

Στο τρίτο Live, ο Νίκος Καρβέλας ρώτησε στον αέρα τον Στέλιο, γιατί θεώρησε προσβλητική την ερώτηση του και έτσι ξεκίνησε η διαφωνία, στη συνέχεια ο Νίκος Καρβέλας εκνευρίστηκε τόσο με τον παρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη, όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, διότι τον διέκοψαν την ώρα που συνομιλούσε με τον παίκτη, όπου και του είπε πως ο ίδιος είναι προσβλητικός γιατί προσβλήθηκε με την ερώτηση του.

Μη με διακόψει ποτέ ξανά κανείς, όπως δεν διακόπτω εγώ κανέναν. Δε μιλάω σε σένα” είπε στον Κωστόπουλο, με τον Πέτρο να δυσφορεί. ”Σε ξέρω 30 χρόνια, μην κάνεις τόσο εγωιστικά τα πράγματα. Είναι δικαίωμα του καθενός να ενοχλείται με αυτό που ο ίδιος έχει; Το διεκδικείς για τον εαυτό σου, το διεκδικείς λάθος. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα, αλλά ο καθένας μας κάνει ότι γουστάρει” είπε ο Κωστόπουλος για να πάρει την απάντηση του Καρβέλα, ο όποιος είπε ”Δεν υπάρχει διαφορετικότητα, υπάρχει ηλιθιότητα, δεν είναι κανένας ιδιαίτερος, είναι όλοι φυσιολογικοί” και ο Κωστόπουλιος είπε ‘‘Κράτα τη για σένα’‘.

Ο Νίκος Καρβέλας έμοιαζε με μαινόμενο ταύρο σε υαλοπωλείο, αλλά στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν ευτυχώς με το κοινό να λειτουργεί σαν πυροσβεστήρας….

Σχόλια