Κωνσταντίνος ΑργυρόςΟ πατέρας της Πάολα, Αλέξανδρος Καραμήτσιος, το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών, νικημένος από τον καρκινό, ενώ σήμερα, Δευτέρα, είναι η κηδεία του στη Σητεία Χαλκιδικής.
Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πλευρό της Πάολας, συμπαραστεκόμενοι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η τραγουδίστρια.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Teatro Music Hall, τώρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φίλος και συνεργάτης της τραγουδίστριας, δημοσίευσε ένα μήνυμα συμπαράστασης, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:
“Φέτος στο TEATRO, είχα την τύχη να συνεργαστώ άψογα με έναν ξεχωριστό ΑΝΘΡΩΠΟ που μέσα απ´ την στάση ζωης που κράτησε απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο δύναμη έχει μέσα της. Παρόλο τις δύσκολες στιγμές που βίωνε καθημερινά φρόντιζε να μην δείχνει τίποτα προς τα έξω και να είναι σωστή επαγγελματίας.
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια στην ΦΙΛΗ και συνεργάτιδα μου ΠΑΟΛΑ για την απώλεια του πατέρα της.
Ένα δυσάρεστο γεγονός για όλους, που μας κάνει να ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας μια εβδομάδα νωρίτερα απ´ το προγραμματισμένο φινάλε στις 13/2.
Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια …”

Σχόλια