Πάολα
To Teatro Music Hall ανακοίνωσε τη λήξη του προγράμματος μία εβδομάδα νωρίτερα απ’ ό,τι είχε προγραμματιστεί, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη του Κώστα Μπερτάκη και των συνεργατών του στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Πάολα.
Ο πατέρας της αγαπημένης τραγουδίστριας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών αφού έχασε τη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο.

Δείτε την ανακοίνωση του Teatro Music Hall:

“Η φίλη μας , η συνεργάτιδά μας περνάει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της και είμαστε δίπλα της. Ένα υπόδειγμα επαγγελματία που για σχεδόν τρεις μήνες πήγαινε και ερχόταν στην Γερμανία για να είναι δίπλα στον πατέρα της και Παρασκευή βράδυ ήταν πάντα στο μαγαζί για να τραγουδήσει. Της συμπαραστεκόμαστε και πενθούμε μαζί της. Όλη η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί της φέτος ( Κωνσταντίνος Αργυρός , Ελένη Φουρέιρα, Στέλιος Λεγάκης, Γιούλη Ασημακοπούλου) στέλνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και γνωρίζει την μεγάλη αγκαλιά και αγάπη που της έχουμε. Η ολοκλήρωση του σχήματος μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός όπως είχε αρχικά οριστεί να γίνει στις 13 Φεβρουαρίου αναβάλλεται και έτσι πέφτει αυλαία με έναν τρόπο που δε θα ήθελε κανείς μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας και την στήριξή σας από τον Οκτώβριο που δείξατε σ αυτή τη συνεργασία και για τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στην Πάολα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει…
 
Σύντομα και πάλι κοντά σας……
Σήμερα θα γίνει η κηδεία στην Συκιά Χαλκιδικής και όλοι θα είμαστε εκεί. Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια!!”
Δείτε το βίντεο με την Πάολα να τραγουδά μαζί με τον πατέρα της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το δεις” πριν κάποια χρόνια.

Σχόλια