Μια ευχάριστη έκπληξη, μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που περιλαμβάνει τα συναισθήματα και την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπό της, επιφύλασσε ο Γιώργος Σαμπάνης στην Έλενα Κουντουρά.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας, με το που πληροφορήθηκε ότι η Έλενα Κουντουρά, ψηφίστηκε ως η καλύτερη υπουργός παγκοσμίως, από τον διεθνή θεσμό, PATWA International Awards που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΙΤΒ, και θέλοντας να της ευχηθεί τα καλύτερα στο νέο της αγώνα της, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, έστειλε τα συγχαρητήριά του, στη «νεράιδά» του, όπως την αποκαλεί χαρακτηριστικά στο video που θα δείτε.

Η οποία αποτέλεσε την καλή «νεράιδα» και του Τουρισμού καθώς επί θητείας Ελένας Κουντουρά, ο Τουρισμός αυξήθηκε πάνω από 35%, το 2018, οι τουρίστες στη χώρα μας ξεπέρασαν τα 33.000 και το 2019 οι θέσεις εργασίας θα υπερβούν το 1.000.000!

«Δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο από εσένα. Στην καλή μου τη «νεράιδα», την Κυρία που πριν από πολλά χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, ένα μεγάλο συγχαρητήρια, που βγήκε καλύτερη υπουργός στον κόσμο . Έλενά μου συγχαρητήρια».

 

Eξομολογήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης, προκαλώντας τη συγκίνηση της υποψήφιας Ευρωβουλευτή.

Γιατί όμως ο Γιώργος Σαμπάνης, αποκαλεί «νεράιδά» την Έλενα Κουντουρά;

Όπως καλά γνωρίζουν άνθρωποι από το στενό τους, περιβάλλον, η Έλενα Κουντουρά, ήταν η πρώτη που πίστεψε πριν από χρόνια το ταλέντο του, και τον βοήθησε, να μεταπηδήσει από τον χώρο του αθλητισμού, και τον στίβο συγκεκριμένα, στον χώρο της μουσικής, ανοίγοντάς του τη μεγάλη πόρτα της δισκογραφικής εταιρίας Sony.

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Γιώργος Σαμπάνη.

Σχόλια