Την Παρασκευή 10 Μαρτίου ο Απόστολος Ρίζος στο Kremlino θα πραγματοποιήσει μία δυναμική εμφάνιση, μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο “6” .

Απόστολος Ρίζος - Kremlino

Ο νέος του δίσκος6” έχει καταγραφεί για φέτος ως μία από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς. Ο αριθμός 6 δεν είναι τυχαίος. Το σχήμα του αριθμού έξι, είναι σαν ένας κύκλος που δεν κλείνει αλλά ξεκινά να διαγράφει τον επόμενο.  Ήταν το κατάλληλο σχήμα για να περιγράψει την ατέρμονη πραγματικότητα και να  αντιπροσωπεύσει ως τίτλος αυτόν τον κύκλο τραγουδιών – που δεν κλείνει, αλλά εμπνέεται από την εκάστοτε πραγματικότητα και συνεχίζει ένα ταξίδι.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής με ταλέντο τον συντονισμό του κοινού του με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, υπόσχεται ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα αναδεικνύοντας την ίδια την ουσία των τραγουδιών,γεγονός που μας προετοιμάζει για μία εγγυημένη γεμάτη απόλαυση βραδιά από τον Απόστολο Ρίζο μαζί με τη “πολυμήχανη” μπάντα του, ενώνοντας μουσικά μικρόκοσμους τραγουδιών, τα καινούργια με παλιότερα του Απόστολου Ρίζου αλλά και με τραγούδια άλλων δημιουργών, από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, που έλκονται αυθόρμητα μεταξύ τους.

Κορυφαία ελληνικά τραγούδια όπως το “Τι να θυμηθώ“, “Να’ μαστε μαζί“, “Σ’ αυτή τη χώρα“,” Το ψάρι” από τη παλιότερη ως και τη πιο πρόσφατη δισκογραφία “6” του Απόστολου Ρίζου συνομιλούν ανατρεπτικά με τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Μάνο Λοΐζο, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Ορφέα Περίδη, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Νίκο Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τον Ελευθερίου, τη Λίνα Νικολακοπούλου.

Με άλλους τρεις μουσικούς, τον Θοδωρή Κουέλη στο ηλεκτρικό κοντραμπάσο και loops, τον Dr. Momo στα τύμπανα και στα κρουστά, τον Χρήστο Σπηλιόπουλο στο τρομπόνι, τη τρομπέτα, το σαξόφωνο και το φλάουτο αλλά και με τον ίδιο τον Απόστολο Ρίζο με μία ακουστική κιθάρα και μία φυσαρμόνικα θα μας δώσουν ρυθμό και συναίσθημα, μεταφέροντας μας στον δικό τους μουσικό κόσμο.

Σε αυτό θα συμβάλλει μαζί τους και ένας ξεχωριστός καλεσμένος, ο Παύλος Συνοδινός χαρίζοντας μας «Μικρές ελπίδες»«Για την αγάπη».

Ο Απόστολος Ρίζος στο Kremlino

Ο Απόστολος Ρίζος στο Kremlino

Μουσική Σκηνή KREMLINO:
Καραϊσκου 119, πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ώρα Έναρξης: 22:30
Είσοδος:
12€ με μπύρα/κρασί – 10€ φοιτητικό/ανέργων
Τηλ:
210 410 0010

Σχόλια