Τραγουδιστές έκπληξη στο ΣΟΥΚΟΥ με ανεβασμένη διάθεση, τραγούδι και όλα τα νέα για την καριέρα τους. Δείτε ποιοι είναι…

Τραγουδιστές έκπληξη στο ΣΟΥΚΟΥ

Τραγουδιστές έκπληξη στο ΣΟΥΚΟΥ

Αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου, το ΣΟΥΚΟΥ μας αποκαλύπτει τα μυστικά του χορού και υποδέχεται τη Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του So You Think You Can Dance, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, μοιράζεται μαζί μας τη μέχρι τώρα εμπειρία της από το talent show χορού.

Εκτός από χορό όμως έχουμε και πολύ τραγούδι. Η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της υποδέχονται την Αμαρυλλίς με ζωντανή ορχήστρα. Επίσης, αυτό το Σάββατο το πάνελ του «ΣΟΥΚΟΥ» έχει guest, τη ΜαρίαΛουίζα Βούρου.

Την Κυριακή 21 Μαΐου, το «ΣΟΥΚΟΥ» καλωσορίζει την ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου, που την έχουμε δει σε μοναδικές ενσαρκώσεις στο “Your Face Sounds Familiar”. Μία εκ των δέκα διαγωνιζόμενων, η Παρθένα, μοιράζεται μαζί μας, μεταξύ άλλων, τις μέχρι τώρα εντυπώσεις της, από το πιο ξεχωριστό show της ελληνικής τηλεόρασης.

Ακόμη: Το πλατό του «ΣΟΥΚΟΥ» γεμίζει με μουσική και τραγούδι. Μαζί μας ο Λευτέρης Πανταζής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που τον είδαμε στο “Rising Star”, να μας ξεσηκώνουν μουσικά.

Το καλύτερο «ΣΟΥΚΟΥ», Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου, στις 09.45. Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. Μαζί της οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος

 

Σχόλια