Αγαπημένος ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά “Συμμαθητές” έλαβε μέρος στο So you think you can dance.

Συμμαθητές

Μιλάμε φυσικά για τον Ιάσονα Μανδηλά τον τηλεοπτικό “Κυριάκο” από την αγαπημένη σειρά.

Ο Ιάσονας εκτός από υποκριτική έχει σπουδάσει χορό, φωνητική ενώ έχει ασχοληθεί και με τον στίβο σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Έχει δουλέψει με πολύ μεγάλα ονόματα στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου ενώ το 2007 ανακυρήχθηκε πρωταθλητής στίβου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πήγε σχολείο στην Αγία Παρασκευή και στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Λουξεμβούργου, και τα σχολικά του χρόνια πέρασαν κάνοντας πρωταθλητισμό και πιάνο. Ασχολήθηκε με ενόργανη, καταδύσεις, σκι και πολλά άλλα, μα κυρίως με το στίβο. Επίσης έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου το 2006.

Το 2008 ξεκίνησε χορό ενώ το 2009 τραγούδι και υποκριτική. Το όνειρο του άρχισε να παίρνει μορφή όταν κέρδισε υποτροφία στο πρόγραμμά του Jacob’s pillow στην Μασαχουσέτη της Αμερικής. Από ΄κει και έπειτα αφοσιώθηκε στο να γίνει επαγγελματίας musical performer και το 2010 κέρδισε την 3χρονη υποτροφία στο Bird College του Λονδίνου όπου και πήγε για να σπουδάσει. Συνεργάστηκε με μεγάλους χορογράφους και τραγουδιστές, όπως ο Robbie Williams. Την αφορμή για να γυρίσει και πάλι στην Ελλάδα, του την έδωσε ο ρόλος του Μαγκάλντι που πήρε για το μιούζικαλ “Evita“.

Ακολούθησαν και άλλες δουλειές με την Demy και την Ήβη Αδάμου και σαν χορευτής και σαν χορογράφος σε βιντεοκλίπ. Ενώ συεργάστηκε και με την Άννα Βίσση στους Δαίμονες.

Φέτος τον απολαύσαμε και στα φωνητικά, στο πλευρό της Demy στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Τα σχόλια που πήρε από τους κριτές του show ήταν διθυραμβικά με εξαίρεση τον Πάνο Μεταξόπουλο που έδειξε πιο συγκρατημένος σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο Ιάσονας κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον Ημιτελικό του show.

Απολαύστε τον!

Ο Ιάσονας Μανδηλάς από τους Συμμαθητές στο So you think you can dance

Σχόλια