Η εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη στον τελικό του Rising Star! Στον τελικό του δημοφιλούς show βρέθηκε χθες, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης.

Η εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη στον τελικό του Rising Star

Με παλιές και νέες αγαπημένες επιτυχίες κέρδισε το κοινό του Rising Star. Ανέβηκε στην σκηνή με το τραγούδι “Μην Ανησυχείς” που έχει γίνει τεράστια επιτυχία και έχει κερδίσει πολύ υψηλές θέσεις και στο εβδομαδιαίο Airplay Chart. Αφού καλησπέρισε τόσο το κοινό όσο και την κριτική επιτροπή, ενώ ευχαρίστησε και προσωπικά την Ελεάννα Βραχάλη, που υπογράφει τις τεράστιες επιτυχίες του, συνέχισε με το νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί από την Cobalt Music με τίτλο “Μόνο εσύ” ξεσηκώνοντας το κοινό!

Από το “Μόνο εσύ” στο “Μόνο αν με θες” συνέχισε ο Γιώργος Σαμπάνης, με το κοινό να διασκεδάζει και να χορεύει. Κάθε του τραγούδι είναι μια μεγάλη επιτυχία που όλοι γνωρίζουν τους στίχους και τον ρυθμό. “Μόνο εξ επαφής“και “Κανείς δεν ξέρει“,  ήταν τα τραγούδια με τα οποία ο τραγουδιστής, και με τον δικό του μοναδικό τρόπο και την υπέροχη φωνή του, συνέχισε να διασκεδάζει και να μεταδίδει το συναίσθημα και την ενέργεια του στο κοινό που παρακολουθούσε τον τελικό του Rising Star live αλλά, ξεσήκωσε και εμάς από το σπίτι.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το κοινό του Rising Star από τον Γιώργο Σαμπάνη, όταν επέλεξε να τραγουδήσει ένα ξένο, κλασικό, ροκ τραγούδι, το “Whole Lotta Love” από τους Led Zeppelin με το κοινό και τους κριτές να ροκάρουν και να χειροκροτούν. Τα επόμενα τραγούδια που επέλεξε ήταν το “Πριν πεις σ αγαπώ” και το “Σε σένα σταμάτησε η καρδιά” και την σκηνή του Rising Star να αναβλύζει από συναίσθημα! Μια καταπληκτική εμφάνιση, ενός φοβερού τραγουδιστή που με τις τόσες του επιτυχίες, αποτελεί φαινόμενο.

Η εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη στον τελικό του Rising Star:

Το κλείσιμο της εμφάνισης του Γιώργου Σαμπάνη στον τελικό του Rising Star πραγματοποιήθηκε με ένα τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου, με αφορμή το κλείσιμο 5 χρόνων από τον θάνατο του, με το τραγούδι “Θες” και μια καταπληκτική ερμηνεία που μας έκανε κυριολεκτικά να ανατριχιάσουμε και να συγκινηθούμε.

Σχόλια