Η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar. Το μοναδικό show μεταμφιέσεων επιστρέφει πιο κεφάτο και πιο λαμπερό από ποτέ, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, νέα πρόσωπα, έτοιμα για τις πιο out of the box μεταμφιέσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις!

Η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar

Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν.

Η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar

Οι κριτές που θα αξιολογήσουν φέτος τους 10 συμμετέχοντες είναι πρόσωπα καταξιωμένα στην εγχώρια showbiz με διαφορετικό background, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Οι 4 κριτές που θα δούμε στο φετινό κύκλο του Your Face Sounds Familiar είναι οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου.

Φέτος, στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar θα δούμε νέα ταλαντούχα πρόσωπα να ενσαρκώνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής και να μας χαρίζουν μεγάλες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου. Οι δέκα διαγωνιζόμενοι που θα μας συνεπάρουν με τις μεταμφιέσεις τους είναι, με αλφαβητική σειρά, ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο Άρης Μακρής, τραγουδιστής (πρώην μέλος των “Boys and Noise” ), ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος, (πρώην μέλος του συγκροτήματος Cabin 54), η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής στη σειρά «TAMAM») ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος και η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

Η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar

Η Μαρία Μπεκατώρου, θα είναι και αυτή τη σεζόν η οικοδέσποινα του Your Face Sounds Familiar”, παρουσιάζοντας το αγαπημένο show με το δικό της μοναδικό και απολαυστικό τρόπο.

Απίθανες ενσαρκώσεις, κινησιολογία, μουσική και χορός μαζί με όλα τα αστέρια της showbiz έρχονται από Κυριακή 23 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 20.00 στον ΑΝΤ1!

Σχόλια