Το Πρωινό αδειάζει τον Σφακιανάκη για τις δηλώσεις του σε Αλβανικό κανάλι.

Νότης Σφακιανάκης - Καμία

Η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία έχει φέρει έντονες αντιδράσεις στη γείτονα χώρα. Σαφή λόγο παίζουν οι δηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς ο λαϊκός τραγουδιστής. Σήμερα στο Πρω1νό προβλήθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο Νότης σε αλβανικό μέσο, ενώ κατά τη διάρκειά της μίλησε αλβανικά!

Περιμένεις από έναν άνθρωπο που έχει πάρει πολιτική θέση και έχει τοποθετηθεί τόσες φορές να είναι τουλάχιστον συνεπής στον λόγο του“, είπε από την πλευρά της η Σοφία Τουντούρη.

Το χρήμα κάνει τα πάντα και όλα παίρνουν διαφορετική τροπή. Ο Νότης πιστεύει αυτά που πιστεύει στην Ελλάδα που μοσχοπουλάνε και μας δίνουν τροφή και συζητάμε, αλλά στην Βαλκανική του καριέρα πιστεύει άλλα πράγματα, διότι τα λεφτά είναι πολλά Άρη!”, είπε με νόημα η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Σε ότι αφορά την Φαίη Σκορδά, εκείνη δήλωσε: “Άρα, αυτό που λέμε, είναι όταν έχει κάνει πάρα πολλές δηλώσεις και έχει τοποθετηθεί πολιτικά και για τους μετανάστες και έχει πει τόσο ακραία πράγματα, πώς μετά όλα αυτά ξεχνιούνται και μιλάει στα Αλβανικά και «παίζει» κάτι άλλο.“.

Το Πρωινό αδειάζει τον Σφακιανάκη

Σχόλια