Σάλος έχει προκληθεί στην νυχτερινή αθήνα και στον κόσμο του τραγουδιού μετά την απόφαση της Πάολας να εγκαταλείψει τον Νότη Σφακιανάκη και να αποχωρήσει από το Γκάζι Live, δύο εβδομάδες πριν το επιτυχημένο σχήμα ρίξει αυλαία.

Η Πάολα στην ανακοίνωσή της άφησε αιχμές σχετικά με την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη και στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού παρουσιάστηκε πλήρες ρεπορτάζ για το παρασκήνιο που οδήγησε την Πάολα στην διακοπή της συνεργασίας.

Με ανακοίνωση βόμβα αποχωρεί η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη

Γιατί τσακώθηκαν Πάολα-Σφακιανάκης: Πώς παρουσιάζεται το περιστατικό από τις δύο πλευρές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχε ο Κώστας Τσουρός, η Πάολα συνήθιζε μετά το τέλος του προγράμματος να διασκεδάζει στο καμαρίνι της με φίλους και συνεργάτες μέχρι το πρωί.

Κάθε φορά μετά το πρόγραμμα ακολουθούσε μέχρι τις 10-11 το πρωί ένα πάρτι στο καμαρίνι της τραγουδίστριας που ήταν μεσοτοιχία με το καμαρίνι του Σφακιανάκη.

Σύμφωνα με πηγές από την πλευρά της τραγουδίστριας ο Νότης Σφακιανάκης συνήθιζε να κοιμάται στο μαγαζί μετά το πρόγραμμα και τα πάρτι που έκανε η Πάολα τον ενοχλούσαν.

Αφού έστειλε συνεργάτες του να παραπονεθούν η Πάολα πήγε στο καμαρίνι του να τον ρωτήσει για ποιο λόγο δεν της μίλαγε ο ίδιος αν κάτι τον ενοχλούσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ ο Νότης Σφακιανάκης την έβρισε χυδαία και εκείνη του ανταπέδωσε την επίθεση.

Άνθρωποι από την πλευρά του Νότη Σφακιανάκη από την άλλη παρουσιάζουν τελείως διαφορετικά το περιστατικό. Υποστηρίζουν πως ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορούσε λόγω της έντασης της μουσικής να συνομιλήσει με συνεργάτες του και πως η ένταση δημιουργήθηκε γιατί την συγκεκριμένη ημέρα η Πάολα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της και κατέβηκε από την σκηνή μια ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Πάολα ζήτησε να πληρωθούν από εκείνη τα νυχτοκάματα που θα χάσουν οι εργαζόμενοι μέχρι τις 28 Μαρτίου που θα ολοκληρωνόντουσαν οι εμφανίσεις τους.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ για από την εκπομπή και μάθετε γιατί τσακώθηκαν Πάολα-Σφακιανάκης

 

Σχόλια