Μία από τις πιο εκρηκτικές συνεργασίες του φετινού χειμώνα ήταν οι εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα στο ΓΚΑΖΙ LIVE.

Πλήθος κόσμου και διασήμων πέρασαν από τα τραπέζια και διασκέδασαν με τους δυο τραγουδιστές αλλά πριν λίγες ώρες η Πάολα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε στην δημοσιότητα την ανακοίνωση για την αποχώρησή της όπου αφήνει αιχμές για την συμπεριφορά και την στάση του Νότη Σφακιανάκη.

Αποχωρεί η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη | Η ανακοίνωσή της

Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει.

Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη.

Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…”, αναφέρει η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”.

Να σας υπενθυμίσουμε πως από το σχήμα είχε αποχωρήσει δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτησή του στα social media, ο επιτυχημένος τραγουδοποιός είχε επίσης αφήσει αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως του “έκοψε” το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο είχαν συμφωνήσει εξαρχής και τόνιζε πως οι σχέσεις του με την Πάολα παραμένουν εξαιρετικές.

Σχόλια