Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου συνεχίζονται στο ΓΚΑΖΙ LIVE οι παραστάσεις της πιο εκρηκτικής συνεργασίας του φετινού χειμώνα.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα συνεργάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής σε ένα δυνατό πρόγραμμα που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους. Στην παρέα τους οι Goin’ Through.

Και αυτό το Παρασκευοσάββατο το ΓΚΑΖΙ LIVE υποδέχθηκε πλήθος κόσμου αποθεώνοντας τους δύο τραγουδιστές με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα σε ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο ένταση, πάθος και ασταμάτητο χορό.

Ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με καλούς του φίλους αλλά και συνεργάτες από το σήριαλ “Έλα στη θέση μου” όπως την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον Μαρίνο Κόνσολο, αλλά και ο Μιχάλης Ρέππας, ο Κώστας Κόκλας, ο Τόνυ Δημητρίου, η Νίκη Λάμη, ο Νίκος Γεωργιάδης και άλλοι. Σε άλλο τραπέζι η Τίνα Μεσσαροπούλου με την παρέα  της έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, με τα κομμάτια του να έχουν διαγράψει τη δική τους επιτυχημένη πορεία, τις αξεπέραστες επιτυχίες του η μία να διαδέχεται την άλλη, με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή χροιά της φωνής τους και την ερμηνεία του, αλλά και το προσεγμένο όπως πάντα στυλ του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Πάολα εκρηκτική και λαμπερή όπως πάντα, κλέβει τις εντυπώσεις και αποθεώνεται, καθηλώνοντας τους θαυμαστές της με τις εξαιρετικές της ερμηνείες, την ξεχωριστή της σκηνική παρουσία αλλά και με τις ιδιαίτερες στυλιστικές της επιλογές χαρίζοντας μοναδικές στιγμές μαγεύοντας το κοινό.

Ο Νίκος Βουρλιώτης με τους Goin’ Through στα καλύτερά του, με την θετική ενέργεια του να ξεσηκώνει τον κόσμο συμπληρώνοντας την μοναδική αυτή συνεργασία του φετινού χειμώνα!

Σχόλια