Η συγκλονιστική εμφάνιση της Πάολα στην εκπομπή ”Στην υγεία μας ρε παιδιά” ήταν ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση με την έλευση του νέου έτους. Δείτε βίντεο με τις μαγικές ερμηνείες της.

Απόψε στο skai 21:00 @paola_official__

A post shared by Λευκάδι (@george_karavidas) on

Σάρωσε η γνωστή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και στον ΣΚΑΪ έτριβαν τα χέρια τους με το διαμάντι που λέγεται Πάολα.

Το “Στην Υγειά Μας” χτύπησε “κόκκινο” στην τηλεθέαση, ειδικά μετά το τέλος του Master Chef, φτάνοντας στο γενικό σύνολο μέχρι και το 44,2% και στο δυναμικό κοινό έως και το 35,9%. Το MasterChef στο γενικό σύνολο έφτασε στο 18,7%.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Στην υγειά μας ρε παιδιά – 35,6%

MasterChef – 18,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Στην υγειά μας ρε παιδιά – 27,5%

MasterChef – 25,6%

Η Πάολα έκλεψε την παράσταση ερμηνεύοντας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, ακόμα και Μίκη Θεοδωράκη. Με καλεσμένους τους καλούς της φίλους οι οποίοι την εξύμνησαν και με δάκρυα στα μάτια την χειροκρότησαν στο φινάλε, όπου ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι, ”Καράβι”.

Και η Πάολα όμως δεν μπόρεσε σε πολλά σημεία να συγκρατήσει την συγκίνησή της από τα τόσο όμορφα λόγια που της είπαν.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του ετοίμασαν ένα μελωδικό αφιέρωμα με την Πάολα και την παρέα της.

Μαζί της οι φίλοι της, Στέλιος Ρόκκος, Ευρυδίκη, Νίκος Βουρλιώτης και Δήμος Αναστασιάδης ερμήνευσαν τις δικές τους επιτυχίες και γνωστά αγαπημένα τραγούδια. Αυτό το αφιέρωμα έκριβε ιδιαίτερες στιγμές αλλά και εκπλήξεις. Ο γνωστός συνθέτης Τάκης Σούκας συνέπραξε με την Πάολα σε διαχρονικά τραγούδια ενώ η Γιώτα Γιάννα τραγουδά με την ερμηνεύτρια παίζοντας φυσαρμόνικα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του ετοίμασαν ένα μελωδικό αφιέρωμα με την Πάολα και την παρέα της.

Επίσης η μεσόφωνος Ίνες Ζήκου χαρίζει συγκίνηση με τη φωνή της. Από τη βραδιά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Πάολα, όπως ο Γιώργος Λιάνης, ο Άγγελος Πυριόχος, ο Τόνυ Δημητρίου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ερρίκος Πετιλόν, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Εύα Λάσκαρη, η Βάλια Κακούτη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Πάολα

Σχόλια