Γιώργος Σαμπάνης για την κρίση: "Θα παίρνω λιγότερα, θα δουλεύω περισσότερες ή λιγότερες μέρες για να βοηθήσω την κατάσταση"

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό HELLO ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για την οικονομική κρίση, αλλά και για το δημοψήφισμα.

Σχετικά με το δημοψήφισμα ανέφερε:

“Στο δημοψήφισμα ευχήθηκα ό,τι επέλεξε ο καθένας να το έκανε για το καλό του τόπου, με βάση την κρίση και τα πιστεύω του. Όποιος ψήφισε με βάση το καλό της χώρας είναι φίλος μου, όποιος ψήφισε με κριτήριο το καλό του εαυτού του, όχι. Αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται το δικό μας καλό, αλλά το μέλλον της πατρίδας και, ξέρεις, έχω τρέξει σε εθνικούς αγώνες, αγαπάω την Ελλάδα, νιώθω ευλογημένος που ζω σε αυτό τον τόπο.”

Ακόμα, τοποθετήθηκε με αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας:

“Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όποια δυσκολία έρθει να την αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί. Είμαι αισιόδοξος και θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Θα παίρνω λιγότερα, θα δουλεύω περισσότερες ή λιγότερες μέρες αν χρειαστεί, για να βοηθήσω την κατάσταση. Μέχρι τώρα είμαι συνεπής απέναντι στο κράτος και θα στηρίζω τα ελληνικά προϊόντα και τη χώρα.”

Ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίζεται εδώ και λίγες μέρες σε νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο.

Σχόλια