Η Αμαρυλλίς συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με μία συνεργασία κορυφής που αλλάζει τα δεδομένα: το hit single «Προς Το Παρόν», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Αμαρυλλίς εξώφυλλο
Η Αμαρυλλίς, που ξεχωρίζει τόσο για τις ερμηνείες της όσο και για τη δυναμική της σκηνική παρουσία, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον συνθέτη πολλών μεγάλων επιτυχιών και την εμπνευσμένη στιχουργό και ερμηνεύει μία «εκρηκτική» μπαλάντα, που συνεπαίρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Δυναμικό και εθιστικό, με τη μοναδική χροιά της Αμαρυλλίς, το «Προς Το Παρόν» συνοδεύεται από ένα artistic και κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, με εικόνες γεμάτες σαγήνη και vintage αισθητική.
Το «Προς Το Παρόν», η νέα επιτυχία και δυναμική ερμηνεία της Αμαρυλλίς, με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη, δίνει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες της αγαπημένης καλλιτέχνιδας που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και μετρούν πάνω από μισό εκατομμύριο Spotify streams και περισσότερα από 10 εκατομμύρια YouTube views.
Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια
Music arranged & produced by Soumka
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Δαμασκηνός
Styling: Κατερίνα Ανδρικοπούλου
Styling assistant: Timi Leon
Make up: Μαίρη Ρόκκου
Hair styling: Μαρία Κωτσάκη
Ηχογράφηση & μίξη Soumka
Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος Athens Mastering
Keyboards: Soumka
Κιθάρες ακουστικές ηλεκτρικές: Χρήστος Αβδελάς
Strings: The dream chords
Bass: Soumka
Φωνητικά: Krida

Σχόλια