Σαμπάνης-Demy

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, της Demy και της Μαλούστο Acro την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να τους απολαύσει και να τραγουδήσει μαζί τους πολλές αγαπημένες επιτυχίες.

Με ένα πρόγραμμα που ποικίλει στα μουσικά είδη, από ποπ έως λαϊκά και νησιώτικα, ο Γιώργος Σαμπάνης ξέρει πως να διασκεδάσει το κοινό του και το κάνει κάθε φορά. Παλιές και νέες επιτυχίες, δικές του αλλά και άλλων καλλιτεχνών συνθέτουν το δικό του πρόγραμμα. “Θες”, “Χαμοπούλια”, “Είναι κάτι λαϊκά”, “Έλα πίσω στη θέση σου” αλλά και τα δικά του “Μόνο εξ επαφής”, “Πριν πεις σ’ αγαπώ”, “Μεταξύ μας” και φυσικά το τελευταίο του single “Σε σένα σταμάτησε η καρδιά” ήταν μερικά από τα τραγούδια που ακούσαμε.

demy

Στο νεανικό σχήμα συμπεριλαμβάνεται και η Demy. Για την Demy δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιέται επί σκηνής με το Γιώργο Σαμπάνη, καθώς το καλοκαίρι πραγματοποιούσαν εμφανίσεις στο Cabaret @ Romeo.

Η πριγκίπισσα της ποπ, όπως δίκαια την αποκαλούν, ξέρει πως να ξεσηκώνει σε κάθε της εμφάνιση.

Μοναδικές ερμηνείες με εντυπωσιακά χορευτικά η Demy αποδεικνύει πως είναι εδώ και θα είναι εδώ για καιρό ακόμα.

Ακόμα η Demy και ο Γιώργος Σαμπάνης ένωσαν τις φωνές του και τραγούδησαν το “Way down we go” των Kaleo.

Η ταχύτατα ανερχόμενη Μαλού που έχει σαρώσει το youtube με τις επιτυχίες της, ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία της με το Νίκο Οικονομόπουλο έρχεται αυτό το χειμώνα στο Acro, στη παρέα του Γιώργου Σαμπάνη και της Demy.

Μαλού Κυριακοπούλου

Η Μαλού ερμήνευσε εξαιρετικά τις έως τώρα επιτυχίες “Μια φορά στο τόσο”, “Τους είπες πως” και “Δες με”, ενώ συγκίνησε τραγουδώντας το “Εν λευκώ” της Νατάσσας Μποφίλιου.

Μάλιστα ο Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησε μαζί της το “Δε μιλάμε” του Πασχάλη Τερζή αλλά και το δικό του “Μέρες που δεν σου ‘πα σ’ αγαπώ”.

Στα decks του Acro βρίσκεται και πάλι ο Dj Αντώνης Δημητριάδης με μοναδικά dj sets που ξεσηκώνουν.

Στο μαγαζί βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσα τους οι Αντύπας, Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Πολίτη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Τόνι Μαυρίδης και η νέα αγαπημένη του Γιώργου Σαμπάνη, Έλενα Παπαγγελή.

 

Σχόλια