Μαλού Greek Idol

Ήταν αρχές του 2011 όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά την Μαλού. Με την πρώτη της οντισιόν στο Greek Idol 2 εντυπωσίασε, με αποτέλεσμα εύκολα να βρεθεί στα Live του show και να τερματίσει τελικά στην 2η θέση.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού χάθηκε τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας και από τον χώρο της μουσικής. Αυτή η κατάσταση κράτησε 3 χρόνια, ώσπου τελικά το 2014 κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback. Υπογράφει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Cobalt music και κυκλοφορεί το πρώτο της digital single με τίτλο “Μια φορά στο τόσο”  σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Το αποτέλεσμα; Οι συνολικές προβολές του τραγουδιού μόνο από το επίσημο κανάλι της Cobalt στο YouTube να αγγίζει τα 20.000.000 προβολές. Αυτή ήταν μόνο η αρχή για την Μαλού!

Μαλού Greek Idol

1 χρόνο μετά ακολουθεί το digital single “Τους είπες πως” σε μουσική των Μελίνα Μακρή και Franki Louvaris και στίχους της Σοφίας Παπαβασιλείου. Οι συνολικές προβολές του τραγουδιού ξεπερνάνε τα 26.000.000 προβολές.

Μαλού Greek Idol

Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το digital single με τίτλο “Δες με” σε μουσική και στίχους του Θάνου Παπανικολάου. Το κομμάτι έχει ξεπεράσει ήδη τα 2.500.000 σε συνολικές προβολές.

Περιμένουμε πολύ ωραία πράγματα από την Μαλού μελλοντικά γιατί όπως λένε και οι νεότεροι “Το έχει άσχημα”!

Σχόλια