Πρεμιέρα έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1. Για ακόμα μια σεζόν η “φονική” τετράδα επανέρχεται για βραδιές με τρελό γέλιο.

νότης σφακιανάκης

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο από το στόχαστρο των γνωστών παρουσιαστών. Από την χθεσινή εκπομπή ξεχώρισε ένα πολύ χιουμοριστικό σκετς, στο οποίο σχολίασαν τις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος για ακόμα μια φορά υποστήριξε ανοιχτά το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Στο σκετς που προβλήθηκε είδαμε στο ρόλο του γνωστού τραγουδιστή τον Γιάννη Σερβετά, με τον Αντώνη Κανάκη να υποδύεται τη σύζυγό του! Ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα, στο σκετς το σκηνικό του σπιτιού του τραγουδιστή, είχε άφθονες αναφορές με σύμβολα της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε μετά το τέλος του βίντεο ο παρουσιαστής.

«Τα πράγματα είναι θλιβερά, δεν χαμπαριάζει τίποτα κανένας σε αυτό τον τόπο. Για όγδοη φορά δεν υπάρχει περίπτωση σε καμία πολιτισμένη χώρα να συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με τον μανδύα της ελαφριάς ψυχαγωγίας, αυτό είναι το φοβερό.

Στο εξωτερικό ούτε τα κανάλια, ούτε οι διευθυντές προγράμματος, ούτε ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε κανένας δεν θα μπορούσε να ανεχτεί αυτή την κατάσταση σε μια εποχή που μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες είναι ρητορική μίσους και το μίσος που συνεπάγεται και αυτό που εκδηλώνεται στον πλανήτη μας.

Σε έναν πλανήτη που ο ένας άνθρωπος σκοτώνει τον άλλον για πλάκα. Και αυτή τη ρητορική μίσους για ανθρώπους που παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, απάνθρωπη ρητορική μίσους χωρίς σεβασμό, τελείως αντιδημοκρατική, τη φιλοξενούμε στην ελληνική τηλεόραση σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έτσι για πλάκα. Δεν υπάρχουμε, απλά δεν υπάρχουμε»

Σχόλια