Ποιος τραγουδιστής μπαίνει στο Survivor την Κυριακή του Πάσχα;

Το Survivor που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας τελευταία, και σαρώνει κυριολεκτικά αφού όλοι έχουμε γίνει fan του παιχνιδιού, τόσο για την ομάδα των διάσημων όσο και για την ομάδα των μαχητών. Οι μοναδικές μάχες ανάμεσα στην ομάδα των «Διάσημων» και των «Μαχητών», οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και οι μεγάλες αντοχές που πρέπει να δείξουν όλοι για να αντεπεξέλθουν στη φύση του Αγίου Δομίνικου έχουν καθηλώσει τους πάντες.

Ποιος τραγουδιστής μπαίνει στο Survivor την Κυριακή του Πάσχα;

Και η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, αφού η συχνότητα του ΣΚΑΙ ετοιμάζει πολλά και διάφορα για τους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και μακριά από τις οικογένειες τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα ακόμα ένα δημοφιλές show, to Χ Factor 2που είναι πλέον γεγονός, θα επιστρέψει πιο ανανεωμένο από ποτέ. Στην κριτική επιτροπή του show θα κάθονται, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Tamta και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Με αφορμή λοιπόν την έναρξη του X Factor 2, o ΣΚΑΙ αποφάσισε να παντρέψει τα δυο πιο δημοφιλή reality show αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Μαζωνάκης, θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο την Κυριακή του Πάσχα με βασικό σκοπό να εμψυχώσει τους παίκτες και να τους διασκεδάσει, αφού η αλήθεια είναι πως διανύουν μια δύσκολη περίοδο και ειδικά οι μαχητές μετά από το τροχαίο που είχαν στο νησί του Αγίου Δομίνικου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο τραγουδιστής που θα βρεθεί στο πλάι των παικτών για την Κυριακή του Πάσχα, μιας μέρα σημαντικής για όλους και ειδικά για τους μαχητές και τους διάσημους που θα περάσουν την γιορτή του Πάσχα χωρίς τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια πολύ σωστή κίνηση που θα αναπτερώσει το ηθικό των παικτών και θα τους δώσει μερικές στιγμές χαράς και διασκέδασης. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που φέτος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του X Factor 2, σίγουρα θα έχει τον τρόπο να μεταδώσει την καλή του διάθεση και με τα τραγούδια αλλά και την ευχάριστη προσωπικότητα του θα καταφέρει να μοιραστεί στιγμές χαράς με τους παίκτες του Survivor.

Ποιος τραγουδιστής μπαίνει στο Survivor την Κυριακή του Πάσχα;

Σχόλια