Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζει το Survivor. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες του Epsilon για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Φτιάξε Καφέ να στα πω» και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου και στο τηλεοπτικό show που απασχολεί τεράστιο μερίδιο των τηλεθεατών και των media.

Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζει το Survivor

Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζει το Survivor

«Σιγά μην πήγαινα να τρέχω με μια καρύδα στο χέρι» ήταν το σχόλιο του Τσαλίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης, το Νοέμβριο. ”Μου το είχε πει η Βάσω Σαρματζή. Δέχτηκα πρόταση για να πάω στο Survivor. Όχι τώρα, τον Νοέμβρη. Μου λένε Άγιος Δομίνικος, πέντε μήνες. Και λέω άρα διαζύγιο και θα γυρίσω και θα βρω το γιο μου με μούσια. Θα του πω παιδί μου κέρδισα το Survivor και θα μου πει «Χεσ…. ρε πατέρα, εγώ πάω σε ένα μπαρ να τα πιω. Πάω στην Αμερική, πάω στην Αυστραλία, κάνω περιοδείες, αλλά να πάω στο Survivor και να μείνω 5 μήνες και να τρώω καρύδες; Με μια καρύδα να τρέχω να κάνω όλα αυτά τα πράγματα; Με τίποτα. Το πολύ πολύ θα ήμουν στις εξέδρες και θα τους εμψύχωνα, θα τους τραγουδούσα ”Θα γίνω δυναμίτης”» είπε ο καλλιτέχνης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνέχισε σχολιάζοντας τις συνθήκες επιβίωσης, αλλά και συμβίωσης στις ακτές της Αγιοδομινικανής Δημοκρατίας, της Καραϊβικής. «Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Οι περισσότεροι που είναι εκεί είναι ντούκια, τούμπανα. Ο Μπο ήταν τούμπανο, τώρα είναι κλαράκι. Θα γυρίσει και θα είναι κλαράκι, δεν θα φαίνεται» είπε ο τραγουδιστής και στους παίκτες και αστειεύτηκε για το κατά πόσο θα του ήταν χρήσιμες οι ιατρικές σπουδές του… «Κι αν έπρεπε να δώσω το φιλί της ζωής στον Μπο τι θα έκανα;» είπε χαριτολογώντας με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει ως άνθρωπο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας την αγάπη του για τα παιδιά και δη για τα ελληνόπουλα της ομογένειας. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Υπέροχες στιγμές με τα παιδιά του σχολείου μας και τα ελληνόπουλα από τη Ν.Αφρικη και τη Σχολή Saheti που είχα την τιμή να επισκεφτώ πριν από 2 χρόνια στην περιοδεία μου στο Γιοχανεσμπουργκ ! Εδώ με τη γενική διευθύντρια του Δούκα κυρία Πατέρα-Δούκα Πάντα μαζί με τα παιδιά! Συγχαρητήρια»

Σχόλια