Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Ελένη! Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η Ελένη τον δέχτηκε με θερμή υποδοχή και πολλά αφιερώματα τόσο στα τραγούδια του όσο και στην προσωπικότητα του.

Ο Μαζωνάκης στην Ελένη

Η συζήτηση ξεκίνησε με την Ελένη Μενεγάκη να εξομολογείται πόσο καιρό έχει να συναντήσει τον Γιώργο Μαζωνάκη σε τηλεοπτικό πλατό ώστε να να μιλήσουν και να πουν νέα και επαγγελματικά βήματα. Η Ελένη ρώτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη τι κάνει αυτό το διάστημα και ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε “Ετοιμάζομαι για πολλά νέα πράγματα, είμαι σε μια περίοδο που έχω λίγο ανοιχτεί περισσότερο και είναι φυσική μου ανάγκη δηλαδή, και ετοιμάζω το Madwalk, το X Factor και είμαι και στην Θεσσαλονίκη”.

“Έχεις ανοίξει πολλές σελίδες απανωτά οι οποίες για μένα έχουν πολύ ενδιαφέρον είπε η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Μαζωνάκης πρόσθεσε: “Η απόφαση μου για το X Factor έγινε πάρα πολύ απλά, είπα θέλω να το κάνω αυτό το πράγμα, γύρω γύρω με τριγύριζε η σκέψη και πολλά χρόνια είχα προτάσεις αλλά τώρα αποφάσισα ότι θέλω να το κάνω. Έτσι απλά δηλαδή, γιατί μέσα από αυτό βλέπω καινούρια πράγματα είναι κάτι που δεν το ξέρω και με εξιτάρει. Αθροιστικά και μετά θα δούμε αν η επιλογή μου ήταν σωστή ή όχι.”

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για το φετινό Madwalk και για την παρουσίαση που θα αναλάβει: “Φλέρταρα με την σκέψη του να παρουσιάσω κάτι, και η πρόταση έσκασε έτσι από μόνη της, οπότε απευθείας λέω οκ, γιατί στο μυαλό μου κάτω κάτω υπήρχε αυτή η σκέψη, οπότε μόλις μου το είπαν το δέχτηκα κατευθείαν.”

Η συζήτηση εξελίχθηκε ως προς την μουσική και την ελληνική πραγματικότητα στα τραγούδια ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε πως το λαϊκό τραγούδι δεν έχει χάσει τον κόσμο του, είναι σταθερό γιατί ο Έλληνας το έχει στο DNA του. Η εποχή είναι σε μια ελαφριά μετάλλαξη λόγω της ξένης μουσικής και του ίντερνετ αλλά το λαϊκό τραγούδι παραμένει σταθερό, είναι εκεί.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Ελένη – Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Σχόλια