Παπαδοπούλου-Νικολόπουλος-Διονυσίου-Χρηστίδου

Στο Περιβόλι του Ουρανού κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι δεν πέφτει καρφίτσα.

Το κοινό αποθεώνει σε κάθε εμφάνιση τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και τη Ραλλία Χρηστίδου, ενθουσιασμένο από το καλοδουλέμενο και γεμάτο αγαπημένα τραγούδια πρόγραμμά τους.

Εκεί ανάμεσα σε άλλους διασκέδασε πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου με την παρέα της, όπου ανέβηκε στην πίστα και χάρισε στο κοινό κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες με τα χειροκροτήματα και τα λουλούδια να μην έχουν τελειωμό.

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες με την παρέα της για να γιορτάσει την ονομαστική της εορτή, ο Κώστας Χαρδαβέλλας που σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος, αλλά και η Χριστίνα Μαραγκόζη που τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, έφερε μαζί του στο Περιβόλι του Ουρανού την αγάπη του για το μπουζούκι, το μεράκι του για το καλό λαϊκό τραγούδι και την πολύτιμη εμπειρία του από τις ζωντανές εμφανίσεις, ενθουσιάζοντας το κοινό με τις πενιές του, τα σόλα και τα ορχηστρικά αλλά και τα διαχρονικά τραγούδια του.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, έφερε τις εξαιρετικές ερμηνείες μεγάλων επιτυχιών της και απογείωνει το κέφι.

Το ίδιο και ο Στέλιος Διονυσίου ο οποίος καθήλωνει με τις προσωπικές του επιτυχίες αλλά και τραγούδια του Στράτου.

Και η Ραλλία δίνει το δικό της στίγμα σε αυτό το πρόγραμμα που κέρδισε με το σπαθί του το μεγάλο χειροκρότημα όλων όσων επισκέπτονται το Περιβόλι του Ουρανού.

Το σχήμα πλαισιώνει η Αφροδίτη Χατζημηνά η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

Σχόλια