Μεγάλο ήταν το ΟΧΙ της Πάολα στα MAD VMA 2018 δείχνοντας πως η περσινή τους κόντρα καλά κρατεί.

Το ΟΧΙ της Πάολα στα MAD VMA

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ενώ έλαβε πρόσκληση από το μουσικό κανάλι για να παρευρεθεί στα φετινά βραβεία, αρνήθηκε την πρόσκληση με ένα μεγάλο όχι.

Μάλιστα απαγόρευσε στο MAD να παιχτεί με οποιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε από τα τραγούδια της.

Από την μεριά του το μουσικό κανάλι “απέκλεισε” από όλες τις υποψηφιότητες την τραγουδίστρια.

Η κόντρα ξέσπασε και η συνέχεια προμηνύεται μεγάλη!

Το ΟΧΙ της Πάολα στα MAD VMA

Το χρονικό της κόντρας Πάολα – MAD

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά των μουσικών βραβείων MAD, έγινε στη τηλεοπτική μετάδοση του 2017 από τον ALPHA, που μάλιστα αναστάτωσε χιλιάδες θαυμαστές της Πάολα.

Αυτό, επειδή η λαϊκή τραγουδίστρια «σφάχτηκε» από το μονταρισμένο show που προέβαλε ο ALPHA το βράδυ της Κυριακής, ενώ στο live ήταν αυτό που λέμε το κλου της βραδιάς.

Η τραγουδίστρια κόπηκε από την τηλεοπτική μετάδοση για λόγους… τιμωρίας, από τους διοργανωτές των MAD VMA!
Δηλώνουν δε, απόλυτα δυσαρεστημένοι, από την Πάολα, συνολικά, από τη φάση ακόμα των προβών.

Όπως μας μετέφεραν άνθρωποι της παραγωγής, (καλά γνωρίζοντες), η Πάολα, μέχρι και την τελευταία στιγμή, δήλωνε πως δεν γνωρίζει αν τελικά θα καταφέρει να παρευρεθεί στο live που έγινε στο Φάληρο πριν δέκα ημέρες.

Κάτι τέτοιο, θα πετούσε έξω όλο το show καθώς, η τραγουδίστρια, είχε δύο εμφανίσεις – στη μία μάλιστα παρουσιάστηκε το νέο της τραγούδι με τον NiVo – αλλά βραβεύτηκε κιόλας, κάτι που οι τηλεθεατές εχθές, δεν είδαν ποτέ.

Επίσης και αυτό έχει τη σημασία του, είναι πως η απόφαση να… πεταχτεί συνολικά η παρουσία της Πάολα από την τηλεοπτική version δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι που βγήκε το πρόγραμμα στον «αέρα», οπότε ακόμα και οι συνεργάτες της τραγουδίστριας, ενημερώθηκαν από… αέρος για το… σφάξιμο της Πάολα!

Μάλιστα, ακόμα και λίγη ώρα πριν την έναρξη των MAD VMA στον ALPHA, προβαλλόταν τρέιλερ στο οποίο φαινόταν κανονικά η Πάολα!

Σχόλια