Παντελής Παντελίδης: Δείτε τον να τραγουδάει live το νέο του τραγούδι "Της καρδιάς μου το γραμμένο"

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ατύχημα του Παντελή Παντελίδη σημειώθηκε στις 08:20 το πρωί στην οδό Ιασωνίδου 18 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός και να τραυματιστούν δύο κοπέλες συνεπιβάτιδες του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις εν ζωή. Οι συνεπιβάτες είχαν τραυματιστεί, αλλά ο τραγουδιστής είχε μόνο καρδιακό παλμό. Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς εκεί εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, φαίνεται πως ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο τραγουδιστής, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την πολύ δύσκολη αυτή διαδικασία ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ.

Καλό ταξίδι Παντελή.

Σχόλια