Το ημερολόγιο έδειχνε 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν η Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος με την είδηση του τραγικού θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Στα 32 του χρόνια ο Παντελής Παντελίδης είχε ήδη χτίσει έναν μύθο γύρω από το πρόσωπό του με αμέτρητες επιτυχίες και αγαπήθηκε, αστραπιαία όσο ελάχιστοι καλλιτέχνες στην χώρα μας.

Μόνος του ξεκίνησε να παίζει κιθάρα, να γράφει στίχους και να τραγουδάει και μόνος του συστήθηκε στο κοινό μέσα από videos στο youtube τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία και του άνοιξαν τον δρόμο προς την κορυφή.  

Η σαρωτική πορεία του Παντελή Παντελίδη

Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασε ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του The2night Show:

Το τραγικό τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του, ωστόσο ο Παντελής Παντελίδης είναι ακόμη δίπλα μας μέσα από τα αμέτρητα τραγούδια του και μέσα από τα κομμάτια που είχε γράψει και δεν είχε προλάβει να παρουσιάσει στο κοινό.

H συνέντευξη που είχε δώσει ο Παντελής Παντελίδης στο GetGreekMusic

Μνημόσυνο για τα 3 χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη

Χτες, Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην γειτονιά του, στον Άγιο Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη και εκεί ήταν οι οικογένεια του, οι φίλοι του, συνάδελφοί του και αμέτρητοι θαυμαστές του που δεν τον ξεχνούν ποτέ.

Ο πατέρας του Σταύρος Παντελίδης είπε στους δημοσιογράφους: «Ημέρα μνήμης. Πέρασαν τρία χρόνια με πολλά κλάματα και πολλές μέρες! Μακάρι ο κόσμος να συνεχίσει να κρατάει στην μνήμη του τον Παντελή. Δεν ξεχνιέται και ελπίζω να μην ξεχαστεί ποτέ».

Οι αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη για την σημερινή ημέρα:

Αυτή την ημέρα επέλεξε και η Μίνα Αρναούτη, για να στείλει το δικό της μήνυμα στους οδηγούς αλλά και το δικό της μήνυμα αγάπης στον Παντελή Παντελίδη. 

Σχόλια