Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Καπουτζίδη: Η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην RealNews. Σε αυτήν την συνέντευξη λοιπόν αναφέρθηκε τόσο στο The Voice Of Greece όσο και στο λόγο που την συγκίνησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Καπουτζίδη

Αρχικά μίλησε για την αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος στο talent-show που είναι κριτής, στο The Voice Of Greece. Ο δημοσιογράφος που επιμελήθηκε την συνέντευξη ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Έλενα Παπαρίζου φαινόταν λίγο «σφιγµένη» στην αρχή, αλλά τώρα είναι ΟΚ. Εκείνη απάντησε:

Ηταν µέχρι να του πάρω τον αέρα (σ.σ.: γέλια). Ναι, ήμουν λίγο κρατημένη, μέχρι να «εγκλιματιστώ». Τώρα πια το απολαμβάνω και το χαίρομαι µε όλο µου το είναι”

-Κάποιοι σχολιάζουν «καυστικά» το ότι ανεβαίνεις στην καρέκλα, γελάς δυνατά, ενώ στέκονται κάποιοι και σε λεκτικά λάθη σου.

“Είμαι σε μια υπέροχη παρέα, έχω να κάνω µε ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους, γιατί να κάτσω να ασχοληθώ µε μικρότητες; Πίστεψέ µε, δεν διαβάζω τίποτα από όλα αυτά. Ας γράφουν ο,τι θέλουν. Εγώ περνάω καλά, χαίρομαι και το εκφράζω και έχω ζητήσει από την υπόλοιπη επιτροπή να µε διορθώνει στα όποια λεκτικά λάθη µου.

Φτάνει παιδιά, η τοξικότητα! Ας γελάσουµε λίγο. Η ζωή είναι μικρή. Ας τη χαρούμε, ας τη γλεντήσουμε, ας είμαστε θετικοί, γυρίζοντας την πλάτη µας στην τόση τοξικότητα, επιτέλους”

Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Καπουτζίδη

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις  του Γιώργου Καπουτζίδη περί bullying στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο“, η Έλενα Παπαρίζου ερωτήθηκε αν την βρήκε σύμφωνη αυτό το μήνυμά του:

Φυσικά και έσπευσα να τον πάρω μια μεγάλη αγκαλιά, την επόμενη ημέρα που είχαµε γύρισμα για το «The Voice». Σκέφτηκα να του τηλεφωνήσω την ίδια ώρα που τον είδα, γιατί στα αλήθεια µε συγκίνησε πολύ, αλλά προτίμησα να τον συγχαρώ από κοντά. Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο από όλους µας, γιατί τέτοια ηχηρά μηνύματα πρέπει να περνάνε από την τηλεόραση, που έχει τόση μεγάλη δύναμη”

Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Καπουτζίδη : “Με συγκίνησε πολύ”

Πηγή: Realnews

Σχόλια