Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Γιώργος Σαμπάνης

Αφού τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες από παλιά και νέα άλμπουμ, ο Γιώργος Σαμπάνης συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη για όλα.

Από το πως η μουσική επηρέασε τα παιδικά του χρόνια, τον αθλητισμό και ότι ήταν πρωταθλητής, μέχρι και ποιο τραγούδι δεν ήθελε να δώσει σε καλλιτέχνη, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, ο Γιώργος απάντησε σε κάθε ερώτηση της γνωστής παρουσιάστριας.

Γιώργος Σαμπάνης

Όταν η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε πως με τα τραγούδια του περνάει στον ακροατή πολλά συναισθήματα, τον ρώτησε αν ο ίδιος το νιώθει αφού τα τραγούδια του είναι πολύ δυνατά, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε χαρακτηριστικά: “Κάθε τραγούδι που μπαίνει σ’ αυτό το άλμπουμ που κάθε φορά βγαίνει, έχει να κάνει με μια κατάσταση που έχουμε βιώσει”. 

Στην συνέχεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε στον αθλητισμό, με τον οποίο ασχολούνταν πολλά χρόνια και αποκάλυψε πως μπορεί να ήταν πρωταθλητής αλλά αυτό δεν ήταν η μεγάλη του καψούρα. Επίσης δήλωσε πως η επιτυχία γι’ αυτόν, υφίσταται όταν είναι κάτι που διαρκεί στον χρόνο και είναι διαχρονική.

Τέλος, μιλώντας για τα τραγούδια που έχει γράψει και έχει δώσει σε γνωστούς καλλιτέχνες, είπε: “Την μεγαλύτερη υπέρβαση της καλλιτεχνικής μου καριέρας την εχω κάνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, διότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος, μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, που του δίνω τραγούδια που θέλω να τα πω εγώ, και συγκεκριμένα η επιτυχία “Το παράξενο με μένα“.

Δείτε το απόσπασμα:

Σχόλια