Μετά από τρία χρόνια, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί το νέο του album, από τη MINOS EMI/UNIVERSAL, με τίτλο “Αγαπώ Σημαίνει”.

Ο ίδιος είναι πολύ περήφανος για την νέα του δουλειά κάτι που φαίνεται και από το μήνυμα που επέλεξε να στείλει παρουσιάζοντας το album που θα περιλαμβάνει 10 μοναδικά τραγούδια.

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι πολύ μεγάλες επιτυχίες του, όπως «Σώπα κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα» και «Οινόπνευμα Φτηνό»!

Το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη για το νέο του album “Αγαπώ σημαίνει”:

Αθήνα, 06 Μαΐου 2019

Πέρασαν τρία χρόνια από την προηγούμενη δισκογραφική μας συνάντηση. Είναι πολλά, μου λένε κάποιοι. Τους απαντώ ότι δεν συμβιβάζομαι, δεν ψάχνω εύκολες και βιαστικές λύσεις στην πορεία μου. Νιώθω ότι η προετοιμασία ενός άλμπουμ είναι σαν μία γέννα, κάθε τραγούδι είναι παιδί μου. Αυτά τα τρία χρόνια ετοίμαζα χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό, χωρίς εκπτώσεις τα ιδανικά τραγούδια για το “Αγαπώ Σημαίνει”. Έψαξα έναν-έναν τους στίχους αφού θέλω ο λόγος να πρωταγωνιστεί και επέλεξα μελωδίες που θα αφήσουν το δικό μου αποτύπωμα. Στο νέο άλμπουμ τραγουδώ για όσα με συγκινούν, με συναρπάζουν, με εμπνέουν. Κάθε τραγούδι μου φέρνει κάτι νέο. Με κάθε ένα η φωνή μου φτάνει πιο δυνατή από ποτέ σε εσάς. Γιατί «αγαπώ σημαίνει κάτι που σε φέρνει στο να θες να φτάσεις στην υπερβολή».

Γιώργος Μαζωνάκης

Τα τραγούδια του album «Αγαπώ Σημαίνει»:

1. Οινόπνευμα Φτηνό
2. Σώπα Κι Άκου
3. Ένα Θαύμα
4. Διανυκτερεύω
5. Τόσα Βράδια
6. Δε Γουστάρω
7. Αγαπώ Σημαίνει
8. Ώρες Μικρές
9. Αν Μ’ Ακούς
10. Όπως Θα Φεύγεις

Το album «Αγαπώ Σημαίνει» υπογράφουν οι ταλαντούχοι δημιουργοί Ελεάνα Βραχάλη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Γρίτσης, Ηλίας Καμπακάκης, Μιχάλης (ΜΕΘ) Κουινέλης και Γιώργος Σαμπάνης. Τη Διεύθυνση Παραγωγής υπογράφει ο Κώστας Καλημέρης.

Σχόλια