Ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά απο την τεράστια επιτυχία και ξεπερνώντας τις 20 προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Σημείο G, ολοκληρώνει την πιο τολμηρή πρόταση ψυχαγωγίας του φετινού χειμώνα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μετά το one man show που παρουσίασε και εντυπωσίασε με τα αγαπημενα τραγούδια του, με την σκηνική του παρουσία αλλά και με το υπερθέαμα που επιμελείται η τρομερή ομαδα του, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του project και πάνω από όλα τον κόσμο που το αγκάλιασε, θα εμφανιστεί για τρία τελευταία Σάββατα στο Σημείο G.

Σάββατο 11 , 18 και 25 Φεβρουαρίου

Τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σημείο G, στην πιο τολμηρή πρόταση ψυχαγωγίας του φετινού χειμώνα, προετοίμασε ένα επιτελείο χορευτών και performers. Πιο συγκεκριμένα, ο Dj και παραγωγός Chris Child και 45 χορευτές, performers, μουσικοί σ’ ένα μοναδικό show που δεν πρέπει να χάσετε.

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Σημείο G

Σάββατο 11 , 18 και 25 /2
Πειραιώς 178 @ ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3413550 / 210 3413552
www.simeiog.gr

Επιπλέον, ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά το τέλος των εμφανίσεων του, ταξιδεύει στο Λονδίνο για να παρουσιάσει ένα δίωρο one man show.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια