Ο Δημήτρης Μπάσης στο Happy Day. Ο φακός του Happy Day βρέθηκε στην επίσημη φωτογράφιση για τον νέο δίσκο του.

Ο νέος δίσκος που θα κυκλοφορήσει άμεσα για την δημιουργία του οποίου συνεργάστηκαν τρείς τεράστιοι καλλιτέχνες, ο Θάνος Μικρούτσικο, τον Χρήστος Νικολόπουλο, και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στο φακό του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και έκανε δηλώσεις εφ όλης της ύλης.

Ο Δημήτρης Μπάσης στο Happy Day

Αφού ολοκλήρωσε το περασμένο Σάββατο τις εμφανίσεις του στην μουσική σκηνή Σφίγγα, θα συνεχίσει με εμφανίσεις στο Kremlino στον Πειραιά, από τις 25 Μαρτίου, όπως είπε στην κάμερα του Happy Day.

Όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν το στήριγμα του είναι η οικογένεια του, ο Δημήτρης Μπάσης απάντησε: “Η οικογένεια μου είναι η αρχή και το τέλος, έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα, δεν χρησιμοποίησα πολύ ωφέλιμο χρόνο να περάσω με τους δικούς μου, με τους γονείς μου, είχε μια προτεραιότητα η καριέρα μου παλαιότερα, ειδικά από τότε που κάνεις παιδιά τα πάντα αλλάζουν μέσα σου.”

Σε αναφορά για τα talent show ο Δημήτρης Μπάσης στο Happy Day, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έχουμε δει να γίνεται μια μεγάλη καριέρα από κάποιον, έτσι τα τελευταία χρόνια από κάποιον που έχει βγει απο αυτά τα παιχνίδια ή έχει κερδίσει, οπότε και αυτό δείχνει ότι όλο αυτό δείχνει ότι για να εξυπηρετηθεί πολύ η τηλεόραση και η τηλεθέαση”. Στην ερώτηση αν θα πήγαινε ως κριτής σε κάποιο talent show, απάντησε: “Μου έχουν γίνει προτάσεις παλαιότερα, τις είχα αρνηθεί γιατί δεν ήταν οι προϋποθέσεις έτσι που θα με κάνουν να νιώσω καλά, πρέπει να το έχεις λίγο αυτό, να μπορέσεις να είσαι κριτής”.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος του Happy Day ρώτησε τον Δημήτρη Μπάση πως πολλοί συνάδελφοι είχαν πει παλαιότερα ότι όχι δεν θα το έκανα και πως πολλοί πάνε για προσωπικό τους όφελος, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: “Πρέπει να τους ρωτήσετε γιατί παλιά λέγανε όχι και τώρα λένε ναι, και βέβαια πάνε για προσωπικό τους όφελος, γιατί πάνε για κοινωνικούς σκοπούς;”

Ο Δημήτρης Μπάσης στο Happy Day
Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Σχόλια