Στο Happy Day και την κάμερα της εκπομπής μίλησε η Δήμητρα Γαλάνη, με αφορμή την συνέντευξη τύπου για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Ευτυχισμένοι άνθρωποι“.

Happy Day

Η αγαπημένη καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων, για το νέο τραγούδι της και για τις εμφανίσεις της με τον Ευστάθιο Δράκο στο Gazarte και για πολλά άλλα σε να πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια που ανέδειξαν την Δήμητρα Γαλάνη, για δυο ολόκληρες ώρες, τραγούδια που έγιναν επιτυχίες είτε τραγουδώντας τα είτε γράφοντας την μουσική τους. Όλα μαζι συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας, αλλά μίλησε και για πολλά ακόμα.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους “Τι θα πρέπει να έχει ένα νέο παιδί, εκτός από ταλέντο για να του γράψει τραγούδια” η Δήμητρα Γαλάνη απάντησε: “Εγώ τουλάχιστον όταν λέω να έχει ταλέντο εννοώ, πίστη, πάθος, επίγνωση του τι είσαι και συμπαντική σχέση με την τέχνη, συμπαντική, όχι σημαντική απλά”.

Επίσης εξέφρασε την άποψη της για τα talent show: “Δεν έχω κάποια εμπάθεια εγώ με τα show της μουσικής, αυτό το οποίο δεν εκτιμώ είναι το κάψιμο που υφίστανται οι άνθρωποι απο αυτή την ιστορία, το over-exposed αυτό που γίνεται και που δεν σου επιτρέπει μετά να κολυμπήσεις διαφορετικά, εμένα δεν μ αρέσει πολύ και ο πήχης που μπαίνει, γενικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

Έντονη φημολογία υπήρξε για την ταινία “La la land” που κέρδισε μεταξύ έξι άλλων όσκαρ και το όσκαρ της μουσικής, ότι έχει αντιγράψει το τραγούδι Αν της Δήμητρας Γαλάνη, σε αυτό η γνωστή ερμηνεύτρια απάντησε: “Οι νότες είναι οκτώ, το να κάνεις μια σειρά ακόρντων, έτσι γιατί κάπου εκεί ταίριαξε, να βγει κάτι παρεμφερές, δεν έχει καμία σχέση με το μοιάζουν, μπορεί να φέρουν κάτι από την ατμόσφαιρα αλλά δεν είναι κάτι το οποίο λες το πήρε ο ένας από τον άλλο, άλλωστε δεν παίζει κάτι τέτοιο”.

Happy Day – Δες εδώ το απόσπασμα:

Σχόλια