Μάστορας Παντελίδης
Η είδηση πως ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί μετά από τροχαίο δυστύχημα έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.
Ένας ακόμη φίλος και συνεργάτης του, ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες, δημοσίευσε τις σκέψεις του μετά από το τραγικό συμβάν, στο λογαριασμό του στο Facebook.

Διαβάστε τι δημοσίευσε:
“Τον Παντελή τον γνώρισα απότομα.. Απότομα και σχεδόν με τη βία, εκεί που όλοι λέγαμε “καλά ποιος είναι αυτός ο Παντελίδης”, σιγοτραγούδουσαμε τους στίχους του.. Αυτούς τους στίχους με τις χύμα διατυπώσεις και τις παράξενες ομοιοκαταληξίες.. Που όμως χάριζαν στον κόσμο αυτή τη βιωματική ειλικρίνεια που έλειπε απ’τις αποστειρωμένες μπαλάντες των τελευταίων ετών.. Έτσι γίναμε και έγινα φαν του Παντελή.. Γιατι όλοι είχαμε μια γκόμενα για την οποία γίναμε λιώμα και σκεφτήκαμε γκρεμό.. Γιατί όλοι είχαμε κάποτε μια αγάπη που τη ζήλευαν θεοί κι αγγέλοι.. Και αφού έγινα φαν του, έτυχε να δουλέψουμε παρέα και να τα πούμε και κανα δυο φορές.. Κάπου εκεί πριν ξεκινήσουμε μου λέει πόσο αγαπάει το “έλεγες” κι ο,τι είναι το αγαπημένο του τραγούδι των τελευταίων 10 ετών.. Και μετά απ’ αυτό έχουμε αυτό το βιντεάκι όπου εγώ μεθυσμένος και χαρούμενος του αφιερώνω το τραγούδι και τον δείχνω κάνα δυο φορές.. “Όλα αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν βιαστικά” Ανάθεμα την ώρα που μπήκες σ’αυτό το αμάξι αδερφέ μου.. Έφυγες νωρίς..

Σχόλια