Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή - ΦΩΣ

Ποδαρικό στο 2017 με πολύ “ΦΩΣ” και κέφι έκαναν η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα στήνοντας το δικό τους μοναδικό party.

Το νούμερο 1 Talk of the town γυναικείο σχήμα του χειμώνα η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή πιστές σε τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες και με εκρηκτική ενέργεια ξεσηκώνουν κάθε φορά το κοινό που τις επιλέγει για την διασκέδαση τους! Ένα προσεγμένο ρεπερτόριο με στόχο το απόλυτο κέφι που αγαπήθηκε από το κοινό ταχύτατα!

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν πολύ ΦΩΣ με τις ερμηνείες τους.

Έμπειρη, γοητευτική με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκογραφίας, το ΦΩΣ. Η Στέλλα Καλλή, η καθηλωτική λαϊκή φωνή της νέας γενιάς αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα. Ένα μουσικό rollercoaster που κλιμακώνει τη διασκέδαση με Classic 90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, πρωτότυπες διασκευές, δυνατές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν εκρηκτικές μουσικές στιγμές!

 

Ιδιαίτερη στιγμή η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου οι οποίες φροντίζουν με τις επιλογές τους να δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.

Στο ΦΩΣ βρέθηκαν μεταξύ άλλων το αγαπημένο urban group οι REC, όπου τραγούδησαν με την Καίτη με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το τραγούδι σταθμό της Καίτης , «Ιεροσυλία» , που είχαν παρουσιάσει στα Mad Video Music Awards, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού. Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο διαχρονικός Λάκης Τζορντανέλι που μας ταξίδεψε στο χρόνο με τις επιτυχίες του. Επίσης η Ανθή Σαλαγκούδη, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον συζυγό της, ο Χρήστος Δεληλάμπρος κά

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα.

Μια αναμφισβήτητα επιτυχημένη δυναμική συνύπαρξη επί σκηνής σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής φωτίζει τη νυχτερινή Αθήνα.

ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Σχόλια